Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz meg fogja oldani a...

A Fidesz meg fogja oldani a cigányproblémát?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 01:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. júl. 30. 02:00
 2/28 zanatkornel ***** válasza:
100%
Szerintem se, mivel ő abba látja ezen probléma megoldását, hogy növeli az így is túl nagy létszámmal "dolgozó" rendőröket... Ez nem segít! Sajnos odáig jutottunk, hogy a rendőr nem mer egy cigányt lecsukni valamilyen rongálás, lopás miatt... Inkább azért idegesíti az embert, hogy átmegy a gyalogos a piros lámpánál, mikor az még zöld volt a járdáról való lelépése előtt! És az adófizető tartsa el az ilyet, aki még rendet se tud tartani (tisztelet a kivételnek, mivel vannak normális rendőrök). Igenis, aki lopott, lényegtelen, hogy cigány vagy Magyar, kapjon közmunkát, nehogy már a börtönbe az adófizető járulékából galád módon levont pénzből éljen INGYEN ÉS JOBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!
2010. júl. 30. 02:17
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
a fidesz? nah ne.. ez a kérdés bárkiben is felmerült? persze hogy nem:(
2010. júl. 30. 02:23
 4/28 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem hiszem. Lehetetlen. Nagyon elszaladt már velük a ló, mert nekik minden jár. Drasztikusabb megoldásnál még öldöklésbe, fosztogatásba kezdenének (ennél is jobban)

Egyébként ma láttam a helyi újságunkban a cigány önkormányzati képvielőnk hirdetését, hogy jelentkezzenek azok, akiknél kikapcsolták a vizet, vagy áramot, és intézkednek a visszakötésről, esetleg ha 3 havinál nem több a tartozás, azt is jelezhetik. Elképzelem mennyi lesz a magyar.... hát a k. anyjukat... az én számlámait is kifizethetné valki... dehát én legfeljebb nem eszek, a számla akkor is ki lesz fizetve

Nekem amúgy van erre a problémára egy jó javaslatom.

Azok a drága, aranyos, tisztességes, dolgozó, rendes cigányok olyan sokan vannak ebben a kis országban, és mi mocsok magyarok elnyomjuk őket. Sokan vannak szegény elnyomottak az egész világon, és milyen szemétség, hogy nincs saját országuk, nemde?

Na hát én ilyen sajnálkozó tálalásban vennék nekik a világ másik végén egy lakatlan szigetet, had egyen saját országuk. Kapnak egy kis vetőmagot, munkareszközt, építőanyogot stb. és takaradjon oda az összes, amelyik nem jár iskolába, nem tanul, és nincs tisztességes munkája. Boldoguljon ahogy tud.

Ilyet egyébként nem lehetne kezdeményezni?????

2010. júl. 30. 02:24
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

egyébként a férjem képzeljétek külföldi, mikor összeházasodtunk aláírattak velünk egy papírt, ha elveszíti a munkáját, nem fordulunk szociális segélyért, nem terheljük vele a magyar államot. (ha oda kerül a sor, se hinném, hogy mennék segélyért kilincselni)

másrészt az egy dolog,hogy külföldi. de tisztességesen dolgozik, én is, mindketten fizetjük a sok a adót, mi az hogy nem jár neki? a nem dolgozó cigányt el lehet tartani az állam terhére?

2010. júl. 30. 02:31
 6/28 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem kapta meg az állampolgárságot?
2010. júl. 30. 06:41
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
A cigányproblémát nem LEHET megoldani, úgyhogy a Fidesznek se fog sikerülni. Hogy próbálkozni fog-e, azt nem tudom. Remélem fog, mert javítani talán még lehet rajta.
2010. júl. 30. 07:12
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A cigány népesség odáig nőtt,és nő,hogy ha meg akarjuk oldani,akkor egy eszköz maradt.A fegyver.Máshogy már nem lehet,de ezt is csak akkor,mikor nagy a zűrzavar a világban,és annyi vérontás lenne,hogy ránk alig néznének.
2010. júl. 30. 07:53
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
Egyik párt sem tudná megoldani... A Fingszagú Deviánsok Szövetsége meg főleg nem. Nemegy hírt olvastam, miszerint a választások környékén "benyaltak" a romáknál némi szavazatért. Különben is... A politikusok olyanok, mint a galambok: amég a földön keresgélik a morzsát, csipegetne, addig az ember tenyeréből esznek, de ahogy fölemelkednek, sz@rnak a fejünkre.
2010. júl. 30. 08:52
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Békés eszközökkel ezt már egyik párt sem tudja megoldani. Belegondoltam abba, hogy mi lenne ha minden települést védene tőlük a rendőrség (tehát egyáltalán nem tudnának lopni). Biztos vagyok benne, hogy lekaszabolnának mindenkit. Példa erre a csömöri Auchan akciójuk.
2010. júl. 30. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!