A Fidesz meg fogja oldani a cigányproblémát?
Hát nem hiszem. Lehetetlen. Nagyon elszaladt már velük a ló, mert nekik minden jár. Drasztikusabb megoldásnál még öldöklésbe, fosztogatásba kezdenének (ennél is jobban)
Egyébként ma láttam a helyi újságunkban a cigány önkormányzati képvielőnk hirdetését, hogy jelentkezzenek azok, akiknél kikapcsolták a vizet, vagy áramot, és intézkednek a visszakötésről, esetleg ha 3 havinál nem több a tartozás, azt is jelezhetik. Elképzelem mennyi lesz a magyar.... hát a k. anyjukat... az én számlámait is kifizethetné valki... dehát én legfeljebb nem eszek, a számla akkor is ki lesz fizetve
Nekem amúgy van erre a problémára egy jó javaslatom.
Azok a drága, aranyos, tisztességes, dolgozó, rendes cigányok olyan sokan vannak ebben a kis országban, és mi mocsok magyarok elnyomjuk őket. Sokan vannak szegény elnyomottak az egész világon, és milyen szemétség, hogy nincs saját országuk, nemde?
Na hát én ilyen sajnálkozó tálalásban vennék nekik a világ másik végén egy lakatlan szigetet, had egyen saját országuk. Kapnak egy kis vetőmagot, munkareszközt, építőanyogot stb. és takaradjon oda az összes, amelyik nem jár iskolába, nem tanul, és nincs tisztességes munkája. Boldoguljon ahogy tud.
Ilyet egyébként nem lehetne kezdeményezni?????
egyébként a férjem képzeljétek külföldi, mikor összeházasodtunk aláírattak velünk egy papírt, ha elveszíti a munkáját, nem fordulunk szociális segélyért, nem terheljük vele a magyar államot. (ha oda kerül a sor, se hinném, hogy mennék segélyért kilincselni)
másrészt az egy dolog,hogy külföldi. de tisztességesen dolgozik, én is, mindketten fizetjük a sok a adót, mi az hogy nem jár neki? a nem dolgozó cigányt el lehet tartani az állam terhére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!