A Gyurcsány Ferenc vezette DK stabilitása mennyire fogja
meghatározni a 2022-es választásokat?
Ugye Kövér László is kijelentette, hogy ellenzéki
oldalon csak Gyurcsánynak vannak elvei.
Tuti befutó a DK a 2022-es választásokon hacsak ki nem húzza Orbán a teljhatalommal odáig. Ha demokratikus választás lesz, akkor igen-igen sok ukránt kell ide bejelenteni szavazónak, hogy ismét nyerjenek. Gyakorlatilag fél Ukrajnának szavazó jogot és kenőpénzt kéne adni.
2020. máj. 22. 19:45
2/11 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez most trollkodás e vagy sem. :D
2020. máj. 22. 19:46
3/11 anonim válasza:
Nem lesz könnyű dolga a DK-nak a választások idején. Most olvasom hogy orbán ráuszította az állami számvevőszéket a DK-ra és elvették a DK összes támogatását arra hivatkozva hogy a DK nemtud pár dokumentumot bemutatni, hiába monja a DK hogy elégtek ezek a dokumentumok mégis megvonták az állami pénzt a dk-tól. Hasonlóan cseszett ki orbán a jobbikkal is, ilyen koncepciós eljárásokkal végzi ki orbán az ellenfeleit, de úgygondolom hogy gyurcsány kemény falat lesz neki valószinűen megakad a torkán orbánnak.
2020. máj. 22. 19:56
4/11 anonim válasza:
Nem DK-t minositi, ha kap egyaltalan szavazatot.
2020. máj. 22. 20:05
5/11 anonim válasza:
Mert az a szentírás maga,amit dr.Kövér László Mihály kiejt a pörköltszaftos száján ?
2020. máj. 22. 20:11
6/11 anonim válasza:
Ha a DK stabilitása fogja meghatározni, akkor az eredmény már most tudható.
A DK a stabilitás szinonimája. XD
Üdv, egy párttag.
2020. máj. 22. 20:25
7/11 anonim válasza:
A dk ugyan olyan vezérközpontú mint a fidesz, szerintem burkoltan erre utalhatott Kövér László is mert a két párt között működésben nincs külömbség.Ahogy célokban sem. Hazudozás és a haverok zsebeinek tömése jellemző mind a kettőre
2020. máj. 22. 20:38
8/11 anonim válasza:
Valamit akar, de valószínűleg a szokásos eredményt hozza majd a sok ide-oda cselekvés, és a vége az lesz, amit már korábban, másra vonatkozóan Viktor Csernomirgyin elmondott:
"A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett".
2020. máj. 23. 07:12
9/11 anonim válasza:
"Nem lesz könnyű dolga a DK-nak a választások idején. Most olvasom hogy orbán ráuszította az állami számvevőszéket a DK-ra és elvették a DK összes támogatását arra hivatkozva hogy a DK nemtud pár dokumentumot bemutatni, hiába monja a DK hogy elégtek ezek a dokumentumok mégis megvonták az állami pénzt a dk-tól. Hasonlóan cseszett ki orbán a jobbikkal is, ilyen koncepciós eljárásokkal végzi ki orbán az ellenfeleit, de úgygondolom hogy gyurcsány kemény falat lesz neki valószinűen megakad a torkán orbánnak."
Én nem vagyok pártelnök, nem vezetek pártot, de a fontos dokumentumokból nekem legalább három van letárolva különböző helyeken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!