Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veletek nem volt már olyan...

Veletek nem volt már olyan hogy valaki vissza élt a másságával?

Figyelt kérdés
Ezzel a kérdéssel nem megbántani akarok senkit, ez csak egy érdekes téma, és számos kérdést feszeget is. Velem már sokszor előfordult az, hogyha valakinek a viselkedése miatt rászoltam, vagy hogy egy főnök barátom kirúgott valakit, akkor előkerült a semmiből hogy biztos azért mert cigány, biztos azért mert roma. Nyilván nem mind ilyen, de rengeteg ilyen van. Itt van például ez a gyöngyöspatai romák ügye, csak hogy egy kis politikát is bele vigyek. Ki az aki be íratná a gyerekét csupa roma osztályba? Ez is nekem olyan szagú, hogy elüldözték a magyar gyerekeket, meg a magyarokat is részben arról a településről, és most azzal vissza élve hogy ők egy kisebbséghez tartoznak pénzt követelnek és kapnak is az államtól. És aki ezeket felkarolja mellesleg utánna néztem egy open society foundation által támogatott szervezet ami nem is mondom milyen és kinek a kezében van.

2020. máj. 20. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
#7: A 3-as vagyok. És ráéreztél: tanár vagyok. Nem járnék be csupa roma osztályba tanítani, de csupa nem roma osztályba se járnék be tanítani, ha ezek az osztályok az iskolám alsó és felső szintjén, jogellenesen elkülönítve helyezkednének el (mint ahogy Gyöngyöspatán). Ha ilyen helyzet állna elő, akkor inkább felmondanék az első munkanapon, minthogy egy ilyen iskolában tanítsak.
2020. máj. 20. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"De voltak olyan cigányok is, akik nem voltak elkülönítve."

Nem voltak, ezt már pár bírósági ítélet kimondta. Az Ombudsman megválasztását, aki szintén kimondta, a Fidesz is 100%-ban támogatta.

Érthetetlen, hogy a Fidesz most miért ezt kommunikálja, és miért nem akarja már "ráégetni" az MSZP-re a sztorit, főleg, hogy Lázár anno még az ő polgármestersége alatt létrehozott Hódmezővásárhelyi "deszegregációs mintaiskolával" példálózott.

2020. máj. 20. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

12

Volt egy riportfilm, abban mondta egy férfi, hogy az ő gyereke nem volt elkülönítve. Cigánynak nézett ki, és miért mondta volna, ha nem cigány volt?

2020. máj. 20. 17:25
 14/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Egyetemen volt olyan ismerősöm, aki elővette a "fekete fiatal nő vagyok" kártyát indokolatlanul.

Illetve egyszer egy pasi a nőket becsmérlő szexista megjegyzését akarta elbagatellizálni azzal, hogy ő biztos nem szexista, mert ő homoszexuális, mintha ez egy releváns érv lenne és a homoszexuálisok nem lehetnének szexisták :D

Ja, meg egyetemen egy elég "híres"-hírhedt roma kutatót többször volt, hogy megkértek a technikusok, hogy ugyan mosogasson meg pakoljon már el maga után a nap végén, ő pedig elővette a cigány megkülönböztetés kártyát.

2020. máj. 20. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Érthetetlen, hogy a Fidesz most miért ezt kommunikálja, és miért nem akarja már "ráégetni" az MSZP-re a sztorit"

mert úgy tűnik, hogy a baloldali revolvermédia elfogult, mint úgy általában

2020. máj. 20. 17:39
 16/16 mindentudó99 ***** válasza:
61%
Egyszer egy transznemű jött a melóhelyemre. Mindenki szinte meg lett fenyegetve ne hogy rosszat szóljon neki mert baj lesz belőle. Na az illető vissza is èlt vele nem csinált semmit. Végül ki is rúgtàk e miatt.
2020. máj. 20. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!