Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek az új törvénnyel?

Egyetértetek az új törvénnyel?

Figyelt kérdés

[link]

Én evvel értek egyet:

[link]

2020. máj. 20. 14:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
#19! Nézd én azt tudom, hogy a húgom Sparban dolgozik négy éve, ő kap vasárnapi pótlékot, és azt mocskoljad, analfabétázzad, aki megtanított erre a modorra. Én szégyellem magam miattad.
2020. máj. 20. 15:42
 22/37 anonim ***** válasza:
58%

"na nehogymár összemossuk amikor valakinek a reprodukciós rendszere beteg meg amikor valakinek a feje"

Az eredményben lesz különbség?

10+5=15 7+8=15 más számokat adsz össze az eredmény ugyanaz lesz.

de ha csak olyan tahón tudsz válaszolni, ahogy a beosztásos dolgokra inkább maradj csöndben

2020. máj. 20. 15:47
 23/37 anonim ***** válasza:
28%
te hasonlítottad össze, hogy amikor valakinek beteg a feje és bemegy a kórházba, hogy vágják le a f***szát akkor az ugyan az a kategória, mint amikor valakiről kiderül hogy meddő
2020. máj. 20. 15:48
 24/37 anonim ***** válasza:
23-as! Köszönöm szépen, csak kiböffentetted, hogy a kereskedelmi dolgozók jól jártak a boltzár eltörlésével. Ugye-ugye mikor valaki a sok kamuzás után kénytelen színt vallani...momó hülyegyerek az vagy te.
2020. máj. 20. 15:49
 25/37 anonim ***** válasza:
Még annyit, bár ezzel teljesen elvittem már a kérdést, hogy miért van az, hogy a vasárnapi munkavégzést sokan ilyen szörnyű dolognak hiszik? Én például külön szoktam kérni, hogy a vasárnapi ügyeleteket kapjam meg (és elég nagy tülekedés is van érte, így gyakran meg se kapom), pont mert sokkal több pénz jár érte és nyugisabb is, a családdal meg szombaton is együtt lehet lenni.
2020. máj. 20. 15:52
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

"Köszönöm szépen, csak kiböffentetted, hogy a kereskedelmi dolgozók jól jártak a boltzár eltörlésével."

akkor nem tudom miért örjöngtetek a "rabszolgatörvény" miatt, hiszen arról sem szólt másról, minthogy a melós jobban járhat mert több pénze lehet :)))

na butának érzek már magad momóbubu?

2020. máj. 20. 15:55
 27/37 anonim ***** válasza:
20%
Egyetértek, de kevés. A "nemváltó" műtéteket is be kellene tiltani, és aki másnak érzi magát, mint ami, azt pszichiáterhez küldeni.
2020. máj. 20. 16:06
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

27-es! Biztos bele akarsz te ebbe a beszélgetésbe menni a rabszolgatörvényről? Én állok elébe, csak gondold végig, egyszer már belefutottál itt egy pofonba, kell egy másik is? :)))

azt meg, hogy ki a buta azt már eldöntöttük, már csak a mértékén vitatkozunk.

2020. máj. 20. 16:27
 29/37 A kérdező kommentje:

Hagyd már ezt a rabszolgatörvényt pubi. :)

Ezt is csak a demek tollták túl.

2020. máj. 20. 16:30
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

a munakerülő momós fejed kapott egy nagy pofont :)

szóval hogy van ez?

vasárnapi túlmunka jöhet, de a "rabszolgatörvény" ördögtől való? :))

momólogika óóóbáááán róóósz

ennyi tudtok

ti momósok csak sajáljátok a túlmunka lehetőségét! ezért áltatok ki a vasárnapi boltzár ellen? hogy aztán elvegyétek a túlmunka lehetőségét?

mómólogika :DD

2020. máj. 20. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!