Mit szóltok a transzneműek életét ellehetetlenítő törvényjavaslat elfogadáshoz?
Aki nem tudja, arról van szó, hogy volt egy törvényjavaslat, aminek röviden az a lényege, hogy az iratokban az a nem kerül be, amivel az egyén megszületett. Így hiába esik át egy transznemű a műtéteken, egyéb kezeléseken és egyéb dolgokon, az irataiban a szülési neme lesz, holott már nem úgy néz ki, mint ami ahhoz passzol, illetve nem is aszerint él.
Ez szerintem egy hatalmas nagy visszalépés volt, hogy be lett vezetve. Ráadásul semmi különösebb értelme nem volt, nem érint akkora réteget, hogy ezzel bárki is vissza tudjon vele élni, és igazából csak a transzneműek elleni negatív diszkriminációt növeli.
Most komolyan? Amíg nem volt ez a törvényjavaslat, a te agyad rugózott-e azon, hogy valaki megváltoztathatja a nemét és ez hűűűűű de rossz? De most, hogy itt ez a hiánypótló törvényjavaslat, a "probléma" hirtelen megszűnik, úgy kellett már, mint eső a sivatagba, országunk újra nagy lesz!!!
Te iskolás fiatal vagy, aki csoportnyomásra úgy érzi, kötelező kipróbálnia a szexet egy azonos neművel?
A gyerekednek meg azt tanítasz, amit akarsz (az "ölj bátran, kisfiam"-ra azért nem buzdítanálak).
Melyik "ártalmas" csoport lesz a következő? (költői kérdés)
Hogy ki mire költi a pénzét, az ugye magánügy? Jól tudom?
Te meg csak magad égeted le az ilyen primitív, nyíltan homofób hozzászólással. Szerencsétlen afrikaiak! Ha tudnák, hány ostoba ember hivatkozik rájuk, csak hogy úgy tűnjön, van valami mondanivalójuk a gyűlölködésen kívül!
"Hogy ki mire költi a pénzét, az ugye magánügy? Jól tudom?"
Na célba értünk végre! Na látod
Magánügy! Az, hogy ő transznemű az magánügy. Senkit se érdekel. Szóval foglalkozzon magával és ne másoknak rinyáljon akiket nem érdekel.
Pár kérdés:
Női vagy férfi börtönbe kerül a transznemű? Nem mindegy.
Női vagy férfi mosdó/öltöző? Ha férfiként született még fütyivel rendelkező egyén
női öltözőbe megy be akkor szerinted a többi született nő akik ott vannak örülnének neki?
Ha egy női álláshírdetésre a transznemű "nő" jelentkezik akkor szerinted megfelelő lesz-e?
Ha egy vizsgálatra nőket keresnek és transznemű is jelentkezik aki férfi volt akkor szerinted valid lesz a vizsgálat eredménye? (Például petefészekről valamilyen kutatás.. nekik nincs...;])
A transznemű "nő" aki férfi volt többet nem fog urológushoz menni, ha prosztataproblémái vannak? Hiszen "nő" nincs prosztatája.. Ja van. ;).
Ha pajzsmirigy problémái lesznek, túlműködés, alulműködés, mely kezelést fogják adni? Amelyeknek nőnek kell vagy amelynek férfinek? Mert nem mindegy a kezelés.
Egy nő aki férfivá operáltatta át magát elmehet Papnak?
Órákig tudnám sorolni. Szerinted a mai társadalmi berendezkedés elfogadhatónak tartja, a transzneműséget? Szerintem nem. Az emberek 99%-a alapból gusztustalannak és elítélendőnek tartja, így a törvény is marad. Akik mellette vannak azok meg ugyebár a transzneműek, szóval a 99% még kevés is. inkább 99.999999%. ;)
#98 kiírtam erről egy kérdést, hogy 60 evesen 40 szeretnék lenni, és azt mondták, beteg vagyok és öreg😓😓
Nem értem, pedig én annyinak érzem magam, miért ne lehetnék hivatalosan is annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!