Soros Györgynek előreláthatóan hány terve lesz, és
milyen időközönként fogják publikálni a terveinek
listáját?
Figyelt kérdés
Valamint egy olyan kérdésem lenne, hogy a kirándulásával és egyéb terveivel kapcsolatos terveket is "Soros tervnek" fogják-e nevezni, vagy mivel az nem a Nemzeth ellen van, ezért az nem igazi Soros terv?
Miért tőlünk kérdezed? Sorost kérdezd meg erről, az eddigi terveit is ő maga hozta nyilvánosságra!
2020. máj. 19. 14:47
4/26 anonim válasza:
Attól függ, mit talál még ki. Remélem a kormány ugyanolyan határozottan fellép ellene, mint ahogy eddig.
2020. máj. 19. 14:49
5/26 qkker1 válasza:
Orbán már tíz évre előre tudja, hogy mikor, mit tervez egykori mentora, és az is ki lett adva, hogy mikor mit kell publikálni!
2020. máj. 19. 14:49
6/26 anonim válasza:
Orbán találta ki, hogy évente 1 millió migránst kéne befogadnia az Uniónak, vagy hogy örök lejáratú kötvény kéne kibocsátania az Uniónak? Eddig azt hittem, hogy Soros. Kösz, hogy mondtad.
2020. máj. 19. 14:50
7/26 anonim válasza:
Soros sosem volt Orbán mentora. De ha az is lett volna, azzal se lenne probléma, mivel 30 év telt el azóta. Minden ember folyamatosan változik.
Mintha téged elítélnének a jelenben amiatt, amit oviban tettél.
2020. máj. 19. 14:52
8/26 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy előre megírt 17 tervet, hogy ha időközben megbetegedne vagy elhunyna, akkor is kitartsanak a tervei még pár évig, és tudjon egy kis borsot törni szeretett kormányunk orra alá. A következő terve azt hiszem, a sajtkészítőkkel lesz kapcsolatos.
2020. máj. 19. 15:09
9/26 anonim válasza:
Miért kell halálosan komoly dologgal gúnyolódni, nem értem.
Soros(ék) addig fognak tervekkel megpróbálni becsapni bennünket, amig nem sikerül, amit akarnak. Végtelen a folyamat, egyelőre így látszik.
És ő maga, utána meg a fia publikálja az ügyeletes tervet.
2020. máj. 19. 15:12
10/26 anonim válasza:
Elég nagy tévedés, hogy Soros György halálával véget ér a Soros tevékenység, mivel a fia már elkezdett a nyomdokaiba lépni. Legutoljára pl ő hergelte a cigányokat a magyarok ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!