Nem lenne jobb, ha be lenne tiltva az összes (bal és jobboldali) hírportál, és az emberek csak azt látnák, ami valójában történik ahelyett, hogy egy eltorzított képet látnak?
Szerintem kifejezetten károsak a hírportálok. Nem a feladatukat látják el, hanem egymás ellen hergelik az embereket.
Mintha az ember egy törött szemüvegen keresztül nézné a valóságot ahelyett, hogy levenné és a teljességében látná azt.
"Én nem ítélem meg, amit a parlamenti közvetítéseken látok."
De. És ennek megfelelően 4 évente meghozol egy döntést.
És ha nem lesz hírportál,hol lehet megnézni ki mit mondott,okoska ?
Gondolom a tiltást azt úgy érted ,hogy minden hírportál monnyon le,csak az origo meg a pestifäszok maradjanak ,mint hiteles forrás :D
"5/13 anonim válasza:
Ha nem lennének hírek, az embereknek eleve fogalma sem lenne róla, hol mi történik."
Most sincs fogalmuk
Nem voltam még soha szavazni, nem is fogok elmenni. Csak magamba gyűjtöm az információkat, de nem hozok létre értékítéletet. Az értékítélet egy értelmetlen dolog. Minek kéne bármit is megítélnem?
Én honnan tudom, hogy ki mit mondott, amikor nem olvasok álhírportálokat? Onnan, hogy megnézem a parlamenti közvetítéseket, nyilatkozatokat.
Szelektív a látásod? Bele van írva a kérdésbe, hogy bal és jobboldaliakat egyaránt betiltanám.
""Te tévedsz.""
Ez nem ítélet, hanem tény. Tény, hogy téved azt illetően, hogy tudja, mit gondolok. Mivel ezt csak én tudhatom, így természetesen ő TÉVED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!