Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne jobb, ha be lenne...

Nem lenne jobb, ha be lenne tiltva az összes (bal és jobboldali) hírportál, és az emberek csak azt látnák, ami valójában történik ahelyett, hogy egy eltorzított képet látnak?

Figyelt kérdés

Szerintem kifejezetten károsak a hírportálok. Nem a feladatukat látják el, hanem egymás ellen hergelik az embereket.

Mintha az ember egy törött szemüvegen keresztül nézné a valóságot ahelyett, hogy levenné és a teljességében látná azt.

2020. máj. 18. 20:26
1 2
 11/19 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
23%

"Én nem ítélem meg, amit a parlamenti közvetítéseken látok."

De. És ennek megfelelően 4 évente meghozol egy döntést.

2020. máj. 18. 21:32
 12/19 LazyJones ***** válasza:
100%
"Te tévedsz." Látod, máris hoztál egy érték ítéletet, kizárólagosan egy ember szavai alapján. Ennyire könnyen megy ez.
2020. máj. 18. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

És ha nem lesz hírportál,hol lehet megnézni ki mit mondott,okoska ?

Gondolom a tiltást azt úgy érted ,hogy minden hírportál monnyon le,csak az origo meg a pestifäszok maradjanak ,mint hiteles forrás :D

2020. máj. 18. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:

"5/13 anonim válasza:

Ha nem lennének hírek, az embereknek eleve fogalma sem lenne róla, hol mi történik."

Most sincs fogalmuk

2020. máj. 18. 22:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem voltam még soha szavazni, nem is fogok elmenni. Csak magamba gyűjtöm az információkat, de nem hozok létre értékítéletet. Az értékítélet egy értelmetlen dolog. Minek kéne bármit is megítélnem?

2020. máj. 18. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Én honnan tudom, hogy ki mit mondott, amikor nem olvasok álhírportálokat? Onnan, hogy megnézem a parlamenti közvetítéseket, nyilatkozatokat.

2020. máj. 18. 22:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Szelektív a látásod? Bele van írva a kérdésbe, hogy bal és jobboldaliakat egyaránt betiltanám.

2020. máj. 18. 22:28
 18/19 A kérdező kommentje:

""Te tévedsz.""

Ez nem ítélet, hanem tény. Tény, hogy téved azt illetően, hogy tudja, mit gondolok. Mivel ezt csak én tudhatom, így természetesen ő TÉVED.

2020. máj. 18. 22:30
 19/19 LazyJones ***** válasza:
100%
#18 Lehet, hogy ezt nehéz megemészteni, de ez is csak egy szubjektív dolog, amit az általad tapasztalt dolgok fényében értelmezel. Te azt hiszed, ezt gondolod, de ha az emberek tudnák, hogy amit gondolnak, azok igazak-e vagy sem, nem lenne szükség pszichológusokra és pszichiáterekre. Egy színtévesztő is igaznak véli, hogy a két szín egyforma, mások szerint mégsem az. Ezt nem lehet kivédeni, ez a gondkodás, fejlődés, tapasztalás alapja.
2020. máj. 19. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!