Részletesebben is belehallgattam ebbe a régi-új videóba, ez nem megdöbbentô, azok között, akik álítólag szociálliberális politikát akarnak? Vagy aki keresztény az nem érvényesülhet a liberális rendszerben?
Mi az, hogy " rémisztô képzôdmény" ?
A nacionalistákat minek kellett kiemelni, és összemosni, hogy a keresztények nagyrésze nacionalista, mi a gondjuk ennyire a nacionalizmussal és a kereszténységgel?
Összesen 115 néppárti képviselő szavazta meg a Sargentini-jelentést, tehát a konzervatívok jelentős többsége is megszavazta a jelentést.
"Összesen 115 néppárti képviselő szavazta meg a Sargentini-jelentést, tehát a konzervatívok jelentős többsége is megszavazta a jelentést."
Azok csak konzervatívoknak mondják magukat...
Érdekes, nem? Sargentiniék úgy ünnepeltek, mintha NEM lenne holnap és az egész kittegylet,(Sargenti emberei), hogy 2/3-al nyerték, pedig a 2/3 nem volt meg.
0:08-nál meg aki most ébredt, elötte játszik vagy fényképez a telefonjával.😀
"Azok csak konzervatívoknak mondják magukat..."
Ezt miből gondolod? Abból, hogy nem azt gondolják, mint te? Szerintem ha azt tapasztalod, hogy egyre több körülötted a hülye, akkor érdemes lenne elgondolkoznod, hogy lehet, te jársz tévúton. A Sargentini-jelentést pedig azért szavazta meg, aki megszavazta, mert egyet értett vele. Így az ellenzéki pártok által delegált képviselők is.
Az ellenzék ha kell hanem keresztbe tesz, lásd Trump úrat és képviselôit is egyfolytában inzultálják, provokálják.
Morvai Krisztina is LEszavazta a jelentést. ♥️
Itt nem arról volt szó, ha egy klubban vagyok valakivel, nem fogom a rokonaimat más családok elôtt leszavazni.
A tartozkodás szokkal szinpatikusabb lett volna.
Az, hogy a Greens/EFA, S&D, Renew Europe (ALDE) nemzetközi tagjai, hogy szavaznak az más...
(Fordított esetben is ezt mondanám). NEM az ellenzéket támadom, habem Amit nem tettem helyesen azt kritizálom meg.
*tettek/csináltak
*(autocorrect)
@Johnnykám te se a legerősebb kés vagy a fiókban, azt ugye tudod. :)
Amúgy telefonról írtam, te is tudod, hogy a két betű egymás mellett van.
''Kérdezőkém, azt ugye tudod, hogy a mondás úgy szól, hogy "legélesebb kés a fiókban"...?''
Igazad van ismerem ezt a közmondást, de valamiért nem sikerült összehoznom, mindenki hibázhat. :(
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!