DK szavazók, ti miért vagytok DK szavazók? Hogy viszonyultok Gyurcsány Ferenchez?
A szemkilövető rendőrterrorista hívja magát demokratának. Elég vicces.
Nem lop 😀😀😀
Fel szoktam nézni az oldalára,hogy megnézzem mégis miket kommentelnek neki,aztán láttam az egyik barátnőm szivecskéket küldözget Fletónak.
Ez engem is érdekelne,hogy mi miatt szavaznak még rá,lehet rövidtávú memóriával rendelkeznek...
Én korrekt, és igen tehetséges politikusnak tartom. Múltban voltak dolgok, de senki sem tökéletes.
Remélem még visszatér miniszterelnökként de BP főpolgármestereként is szívesen láttam volna.
1 szavazat már biztos neki.
27F
Tényleg tehetséges színész. Megvannak a színpadi képességei. De politikusként katasztrófa. Majdnem csődbe vitte az országot a bandájával. Remélem soha többé nem tér vissza.
"Múltban voltak dolgok, de senki sem tökéletes."
Nem is kell tökéletesnek lennie, de amit ő művelt az távol áll egy kis csetlés-botlástól. A szónoklatokban egyébként valóban tehetséges, de egyáltalán nem korrekt. Már ő sem gondolja, hogy még valaha miniszterelnök lehet, főpolgármesterségről meg szó sem volt, nem tudom mi alapján várod ezeket.
Bárki képes változni :)
Befasultsagra vall ha azért nem adunk lehetőséget egy országnak az europaisodasra és a sokszínűségre mert a régi dolgokon nem tudunk túljutni.
Magyarország pedig csak úgy tud nyugati szintre jutni ha halad a korral, de manapság ezt nem látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!