Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » DK szavazók, ti miért vagytok...

DK szavazók, ti miért vagytok DK szavazók? Hogy viszonyultok Gyurcsány Ferenchez?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 12:00
A kérdező szavazást indított:
Mert egyetértek Gyurcsány Ferenccel és kollégáival, kiváló politikusok!
Azért szavazok Gyurcsányra, mert fényévekkel jobb mint Orbán, ő legalább demokrata és nem lop
Eddig más ellenzéki pártra szavaztam, de beláttam, hogy csak Gyurcsány képes megteremteni az egységes ellenzéket ami ütőképes
A fentiek közül több pont is igaz rám.
Egyik sem, valami egészen más okból
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Egy demokrata attól demokrata, hogy nem rekeszt ki más nézőpontokat, mondván, hogy azok nem demokratikusak. Gyurcsótány egy ideológiát gyártott a demokratizmusból.
2020. máj. 15. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Ha Gyurcsány lett a demokrácia védelmezője és megtestesítője ma Magyarországon, akkor nagy bajok vannak.
2020. máj. 15. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

A szemkilövető rendőrterrorista hívja magát demokratának. Elég vicces.

2020. máj. 15. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Lárifári
2020. máj. 15. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem lop 😀😀😀

Fel szoktam nézni az oldalára,hogy megnézzem mégis miket kommentelnek neki,aztán láttam az egyik barátnőm szivecskéket küldözget Fletónak.

Ez engem is érdekelne,hogy mi miatt szavaznak még rá,lehet rövidtávú memóriával rendelkeznek...

2020. máj. 15. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

Én korrekt, és igen tehetséges politikusnak tartom. Múltban voltak dolgok, de senki sem tökéletes.

Remélem még visszatér miniszterelnökként de BP főpolgármestereként is szívesen láttam volna.

1 szavazat már biztos neki.

27F

2020. máj. 15. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg tehetséges színész. Megvannak a színpadi képességei. De politikusként katasztrófa. Majdnem csődbe vitte az országot a bandájával. Remélem soha többé nem tér vissza.

2020. máj. 15. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

"Múltban voltak dolgok, de senki sem tökéletes."

Nem is kell tökéletesnek lennie, de amit ő művelt az távol áll egy kis csetlés-botlástól. A szónoklatokban egyébként valóban tehetséges, de egyáltalán nem korrekt. Már ő sem gondolja, hogy még valaha miniszterelnök lehet, főpolgármesterségről meg szó sem volt, nem tudom mi alapján várod ezeket.

2020. máj. 15. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

Bárki képes változni :)

Befasultsagra vall ha azért nem adunk lehetőséget egy országnak az europaisodasra és a sokszínűségre mert a régi dolgokon nem tudunk túljutni.

Magyarország pedig csak úgy tud nyugati szintre jutni ha halad a korral, de manapság ezt nem látjuk.

2020. máj. 15. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Benne az európaiságot látod, mert ezt akarja láttatni és elhitetni, jelenleg ebben látja a siker kulcsát. Bárki képes változni, de miért ne adjak inkább olyanoknak esélyt, akik még nem játszották el azt, ilyen szinten. Anno se olyannak tűnt a szónoklatai alapján, mint aztán amilyen lett, semmi sem bizonyítja, hogy most jobb lenne, csak azért mert van egy európai szellemiségbe csomagolt kialakított képe.
2020. máj. 15. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!