Nem érdekes ez?
Nézd, hogy örül a sok ..., mikor megszavazták a 7-es cikkelyt!
Amúgy ezek normálisak?
Egy "ligában" vagyunk, de ôk az ítélet hírdetésnél "megünneplik" hogy elítélték a csapattársukat, és ehhez még az elítélt csapat "játékosai" is beálltak, hogy saját csapatukat megbüntessék...
(Tudom régi story, de megtörtént)
et tu mi fili, Brute
(Te is fiam Brutus) esete. :(
A videót meg lehet nézni, és sok magyar is követi Sargentinit és "barátait"
Az EU foglalkozhatna inkább Svédországgal pl.
De az is sokat elmond róla,hogy tag lehetett egy olyan ország,ahol élnek a Benes- dekrétumok.Ráadásul a szlovák parlament 2017-ben elfogadta a Benes - dekrétumok sérthetetlenségéről szóló törvényt.Brüsszel kussolt.
Szlovákiát valahogy nem támadták,jaa,hogy baloldali pártja volt ezév februárjáig.Éértem!
A Kuciak ujságíró gyilkosságról már nem is beszélve.Érzékeny témát pedzegetett egyik cikkében,rá pár napra lelőtték a barátnőjével együtt.Hol volt a demokrácia,hol volt az EU közbeszólása? Sehol!
Aham, csakhogy egyre több ellenzéki, és külföldi média köztük egy osztrák is (ha kell megkeresem Neked az eredeti nénet cikket) mondja, hogy igaza volt a magyar kormánynak, és a ballib médiának bocsánatot Kell kérnie a (folyamatos úszításért)
Végül megkerestem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!