Megfigyeltétek a baloldali kettős mércét, hogy ha a parlament házelnöke elveszi egy képviselőtől a szót, mert mondjuk modortalan stílusban beszélt, az diktatúra, az viszont demokrácia, hogy nem engednek magyar képviselőket felszólalni Brüsszelben?
Szerinted az a demokrácia, ha bárki betéved az utcáról egy tárgyalásra, annak szót kell adni és végighallgatni?
A magyar parlamentben még azok sem tudják végigmondani a felszólalásukat, akiknek ehhez elméletileg joguk van és azért vannak ott! Szerinted egy utcáról beeső kívülállt Kövér et. hagyna felszólalni?
Az előbb mondtátok, hogy csak EP képviselők szólalhatnak fel. Egyik szavatokkal ütitek a másikat, nagyokosok.
Orbán minisztere nem bárki az utcáról. Ugye érzed?
"Orbán minisztere nem bárki az utcáról. Ugye érzed?"
Végre eljutottál odáig, hogy nem hiszed képviselőnek Varga Juditot.
De nem az EP képviselője. Ott kb. annyi joga van felszólalni, mint aki az utcáról esik be...
Egyébként nem értem a problémádat: a Viktátor kijelentette, hogy ez túl pitiáner ügy ahhoz, hogy foglalkozni kelljen vele - ezt Varga Judit milyen alapon akarja felülbírálni?
#22/Kérdező:
Pont nem érdekes, hogy mások mit mondtak! Én nem "Mi", "Ti" vagy "Ők" vagyok! Én "Én" vagy "Te" vagyok!
Nekem ehhez a kérdéshez a #20-as volt az első válaszom. Úgyhogy nekem egyik szavam sem üti a másikat.
#20 voltam.
Azt nem mondtátok, hogy ep képviselő. Egyik szavatokkal ütitek a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!