Miértnem hívjuk vissza a Habsburgokat a trónra?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egy picit elvetemült, és elrugaszkodott gondolat, de szerintem több pozitív hozadéka is lehetne. Mint például a kapcsolati tőkéjük, allkotmányos biztosítékok (lásd. nem pártkatonák kerülnének olyan pozícióba mint köztársasági elnök), ha olyan szerepben lépnének fel mint a Brit királyi család, nemzet összetartó erővé tudnának válni. Biztos lenne negatív hozománya, mint az évi apanázs, és társai, de szerintem még így is pozitív mérleggel jönnénk ki belőle.
Mint naív nemzetközi jogokban járatlan, politikában ismeretlen kérdező, az érdekelne hogy milyen technikai akadályok tehetnének keresztbe a dolognak, meg persze a véleményetek🙂.
2020. máj. 13. 10:26
11/11 anonim válasza:
A Habsburgokat? Ugyan már!! Van egy jobb ötletem! Miért nem hívjuk vissza mindjárt a törököket? Ó vagy az oroszokat! Én értem, hogy nem a legjobb a kormányunk (enyhén szólva) de azért ez már több a soknál!😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!