Ki volt jobb főpolgármester: Demszky vagy Karácsony Gergő? Azt is kérdezem, hogy mind a kettő zsidó?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ált. a zsidók nagyon családcentrikusak, és szeretnek sokat tanulni, iskolába járni, hogy az elsők és legjobbak legyenek.2020. máj. 12. 15:40
A kérdező szavazást indított:
Demszky
Karácsony Gergő
20 szavazat
1/11 anonim válasza:
A sz* és a f* lehetetlen kiválasztani, hogy melyik a jobb. Számomra Tarlós volt a nr 1.
2/11 anonim válasza:
Ez erős általánosítás a zsidókra nézve. Egyébként meg ha zsidó is lenne bármelyikük, az miben határozza meg a képességeiket?
3/11 anonim válasza:
Mintha azt kérdeznéd, hogy kutyaszarba vagy lószarba jobb e lépni.
4/11 anonim válasza:
Magam is zsidó vagyok, nekem mégis Tarlós Úr volt a Nr1.
A Fideszben is rengeteg a zsidó, ezért szavazok rájuk! Sokat tett értünk a kormány.
6/11 Fortissima Finguss válasza:
Nos és Toroczkai elvtárs kiféle és miféle?
Tudjátok aki 2006-ban rendőrautóból ól irányította a TV székház ostromát?
7/11 anonim válasza:
Zsidóként soha sem szavaznék a Mi Hazánkra.
Fidesz vagy DK nekem mindegy melyik van hatalmon, mindkettő jó és sok benne a zsidó!
8/11 anonim válasza:
Karácsonyról majd az utolsó ciklusa után meglátjuk, milyen főpolgi volt. Demszkyvel sem volt akkora probléma az első ciklusaiban..
És kifelejtetted Tarlós 9 év főpolgármesterségét is.
9/11 anonim válasza:
Szerintem kb egy kutya. 2-3/10.
Tarlós fényévekkel jobb volt!
10/11 Alex Fly válasza:
Tarlós a legelején tényleg jó volt; a vaskalapos Demszkyhez képest kvázi forradalmárnak számított. De rövid időn belül elfelejtette ezt a haladó hozzáállást és ugyanolyan elavult nézeteket kezdett hangoztatni. Karácsony egyelőre úgy látszik, valóbam elkötelezett a haladás, az élhető város iránt - de persze az ő esetében sem garantálható, hogy -elődjéhez hasonlóan- nem fog visszafejlődni egy fél évszázadot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!