Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért háborodnak fel Orbán...

Miért háborodnak fel Orbán hívei, Fideszesek és KDNP-sek a "jobbsi" kifejezésen, ellenben miért szeretik a "libsi" kifejezést használni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 23:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

"Szerintem ha a libsinek nincs köze a liberálishoz, akkor nincs köze a jobbsinak sem a jobboldalisághoz."

Ez nem így működik. Csak nem értetted meg, amit írtam. Vagy úgy is mondhatnám, hogy nem érted a politikát, nem ismered az eszmerendszereket.

2020. máj. 11. 09:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ez visszavágás szeretne lenni. Ha semmi probléma nem lenne a szóval, akkor nem törölték volna a korábbi kérdéseket, amik tartalmazzák.

Ha annyira értelmetlen, akkor tessék áttetetni a kérdést a humor kategóriába, vagy tessék bejelenteni a cenzorok felé. Mondhatnák azt is a jobbsi helyett, akik használják, hogy jobber, vagy hogy cukimuki, de egy ritkán használt kifejezés még nem "nem létező".

2020. máj. 11. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Ki háborodott fel? Többször olvastam már itt, rám is mondták, de egyáltalán nem érdekelt.
2020. máj. 11. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Pff. Miért kell ezt? GUSZTUSTALAN ilyen kifejezéssel illetni az embereket!!!!!!!!!!
2020. máj. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!