Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali politikusok...

A jobboldali politikusok miért hitetik el a szavazóikkal, hogy Erdély Magyarországé lehet? Ennek kb 0, 0 százalék az esélye. Mire jó ez nekik?

Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%

WTF?

1 Trianont kinek is köszönhetjük?

Visszakérdezek:

A baloldali politikusok miért hitették el veled, hogy jön az egységes Jurópai dzsuniós minimálbér, meg az Egyesült Európa?

DK, Momentum, megjelenik 3,2,1

2020. máj. 9. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, segíts kérlek, legalább pár nevet, nyilatkozatot, linket ossz meg velünk, hogy mire, kikre gondolsz, mert így csak buta trollkodásnak tűnik a kérdésed!
2020. máj. 9. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
19:11: például ez a T. László nevű egyén mintha utalgatott volna valamire...
2020. máj. 9. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
23%

Tudod a tobbezereves tortenelmunk alatt tortentek mar csodak:

Attila meg a honfoglalas elott felszamolta a romai birodalmat, honfoglalo oseink sem voltak egyszeru emberek es Matyas kiralyunk is bealazta fel europat.

Mostanaban ilyen limonade eletet elunk, de ki tudja mit hoz a jovo ...

Erdely nem kell Magyarorszagnak ... ha kellene, egyeruen megvennek. Erdely az erdelyieknek kell ... az anyaorszagtol elszakitottak, de attol meg ott magyar emberek elnek.

2020. máj. 9. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Én az elmúlt 20 évben egyedül Csurka Istvántól hallottam ezt, de ő is kb. 100 év múlva látott erre esélyt. Biztos én vagyok a tájékozatlan, szóval ha gondolod, dobj meg 1-2 linkkel, ami az állításod igazolja, ha nem akarsz link maradni. :D
2020. máj. 9. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Egyik jobbos politikus se mond ilyet, ami a cél az a székely autonómia, amit az EU-s jog értelmében maradéktalanul megérdemelnének mint kisebbség. Elég szomorú hogy a baloldalnak teljesen érdektelen ez az egész, viszont ha kicsit barnább bőrű kisebbség jogai sérülnek akkor megy a nagy hiszti, a székely autonómia irányába meg teljes közöny.
2020. máj. 9. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

"1 Trianont kinek is köszönhetjük?"

A jobboldaliaknak. A jobboldaliak gyűlöltették meg a nemzetiségekkel Magyarországot, a jobboldaliak robbantották ki a világháborút, aztán a jobboldaliak nem tettek semmit a román betörés ellen, miközben a Magyar Vörös Hadsereg harcolt ellenük, majd a jobboldaliak írták alá a trianoni békeszerződést is.

2020. máj. 9. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
19:31: hát igen, történelmi tény, hogy Horthyt az antant juttatta hatalomra. Tudom, nehéz elfogadni, de hátha sikerül, ha eleget gondolkodsz rajta.
2020. máj. 9. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

8 hitler is balllipsi volt mi?

[link]

Eza torockai nem tudom minek számit szerintem sima féreg de tényleg beszélt ilyenekről többször is.

2020. máj. 9. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"... a jobboldaliak robbantották ki a világháborút..."

Az ugye tudod, hogy Hitler és Sztálin nem sokkal a világháború kezdte előtt felosztotta a közöttük lévő területeket? (Molotov-Ribbentrop-paktum)

1939. szeptember 17-én a Szovjetunió is csatlakozott Lengyelország inváziójához. Két hét alatt nem lehetett erre felkészülni, elő volt már készítve a támadás, csak Hitler lépett először.

Nem felszabadították a lengyeleket, hanem elfoglálták az ország keleti részét. (Ahogy Magyarszágot sem szabadították fel, hanem elfoglálták. (Elfoglalásért kaptak kitüntetést a katonák.)

2020. máj. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!