A jobboldali politikusok miért hitetik el a szavazóikkal, hogy Erdély Magyarországé lehet? Ennek kb 0, 0 százalék az esélye. Mire jó ez nekik?
WTF?
1 Trianont kinek is köszönhetjük?
Visszakérdezek:
A baloldali politikusok miért hitették el veled, hogy jön az egységes Jurópai dzsuniós minimálbér, meg az Egyesült Európa?
DK, Momentum, megjelenik 3,2,1
Tudod a tobbezereves tortenelmunk alatt tortentek mar csodak:
Attila meg a honfoglalas elott felszamolta a romai birodalmat, honfoglalo oseink sem voltak egyszeru emberek es Matyas kiralyunk is bealazta fel europat.
Mostanaban ilyen limonade eletet elunk, de ki tudja mit hoz a jovo ...
Erdely nem kell Magyarorszagnak ... ha kellene, egyeruen megvennek. Erdely az erdelyieknek kell ... az anyaorszagtol elszakitottak, de attol meg ott magyar emberek elnek.
"1 Trianont kinek is köszönhetjük?"
A jobboldaliaknak. A jobboldaliak gyűlöltették meg a nemzetiségekkel Magyarországot, a jobboldaliak robbantották ki a világháborút, aztán a jobboldaliak nem tettek semmit a román betörés ellen, miközben a Magyar Vörös Hadsereg harcolt ellenük, majd a jobboldaliak írták alá a trianoni békeszerződést is.
8 hitler is balllipsi volt mi?
Eza torockai nem tudom minek számit szerintem sima féreg de tényleg beszélt ilyenekről többször is.
"... a jobboldaliak robbantották ki a világháborút..."
Az ugye tudod, hogy Hitler és Sztálin nem sokkal a világháború kezdte előtt felosztotta a közöttük lévő területeket? (Molotov-Ribbentrop-paktum)
1939. szeptember 17-én a Szovjetunió is csatlakozott Lengyelország inváziójához. Két hét alatt nem lehetett erre felkészülni, elő volt már készítve a támadás, csak Hitler lépett először.
Nem felszabadították a lengyeleket, hanem elfoglálták az ország keleti részét. (Ahogy Magyarszágot sem szabadították fel, hanem elfoglálták. (Elfoglalásért kaptak kitüntetést a katonák.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!