Eljöhet még az idő amikor Erdély egy része (pl. Etnikai határ) visszatér? Akár háború vagy tárgyalás útján.
Előző!
SZerinted ez hogyan fog megvalósulni? Elmondanád részletesen?
Értem:
- miben különbözik a radikálisan nemzeti kormány az eddigiektől? (konkrét intézkedéseket mondj, kérlek, ne csak elveket)
- mit tudna tenni egy ilyen nemzeti kormány, ami a visszacsatoláshoz vezetne? érdekelnének konkrét a lépések, melyek oda tudnak vezetni
20:27: a kérdező egy újabb anyuci pici fia fotelharcos. Az ilyeneket egyszer össze kéne gyűjteni, a kezükbe nyomni egy fakardot, aztán hajrá, támadják meg Romániát, ha annyira szeretnek háborúzni.
Vagy csak simán le kéne őket dobni Idlibben.
20:30:
én kíváncsi vagyok, mégis hogyan gondolja a dolgot.
Először is ki kell nyilvánítani hogy nem ismerjük el Erdélyt román területnek (mint szerbia koszovót). Fel kell fegyverezni a honvédséget. Sorkatonaságot vissza kell vezetni. Radikálisan kell emelni a költségvetést. Hazafias szellemben kell nevelni az ifjuságot. Az európai bíróságon kell felülvizsgálatot kérni (hátha). DE a legfontosabb hogy várjunk. Várjunk türelmesen egy olyan történelmi pillanatra amikor lehetőség lesz. De akár egy fegyveres konfliktustól sem zárkózok el, de ahhoz kell egy nagyon erős több százezre modern hadsereg.
Továbbá aki azt írta fotelharcos vagyok meg a masik aki szerint én ilyen bolond vagyok azoknak mondom, gondolom külföldön vagytok b*dös csőcselék hogy végezzétek tovább a szakmunkátokat és kössétek fel magatokat!
23:08: a gondolkodásmódod alapján neked még az általános iskolát sem sikerült elvégezned, de azért osztod az észt.
Mondom, ha annyira szeretsz háborúzni, akkor irány Idlib.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!