Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nincs diktatúra, ki akadály...

Ha nincs diktatúra, ki akadályozza meg hogy az orbán azt csináljon amit akar?

Figyelt kérdés

Itt többen is írták hogy nincs diktatúra. Nincs de hasonlít rá. Szerintem a fidesz simán elcsalja a választást, mert ha elbuknak vége a bulinak. Ha meg lebuknak: soros eu brüsszel hazudgál.

A diktatúra nem azt jelenti hogy minden ellenzékit lelőnek.

De ha orbán meg a többi kitalál valamit ki fogja leszavazni? Jahogy senki.

2020. máj. 8. 15:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Mondom hogy ne erőlködj troll.
2020. máj. 8. 15:19
 12/24 A kérdező kommentje:

A 2/3 miatt írtam hogy elcsalják a választást. Egy gyk felhasználó miért hiszi azt hogy mindent tud?

Amik a hírekbe bekerülnek azok nyilvános dolgok. Amiről tudhat a nép.

Vagyis nem a nép szavazta meg a hatalmat hanem ők maguknak.

Mint amikor xy kormánytag kérvényezi a saját fizetése emelését, aztán meg is kapja magától.

Kb valahogy így mehet a választás is.

De itt az a kérdés hogy pl orbán kitalálja hogy holnaptól senki se járhat sapkában mert az nem keresztény.

Ki fogja azt mondani hogy: hülyeség, nem adok rá engedélyt. Senki. És ennél nagyobb dolgokat is megcsináltak már.

2020. máj. 8. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
33%

"Ha nincs diktatúra, ki akadályozza meg hogy az orbán azt csináljon amit akar?"

Te érted a kérdésedet?

Nincs diktatúra. Pont.

Ki akadályoz meg benne bármit is? TE, a választópolgár. EZÉRT vannak 4 évente a választások. HA diktatúra lenne, AKKOR nem lennének választások és TE akkor nem tudnád megakadályozni bármiben is.

Mi az amit Orbán tesz és nem demokratikus felhatalmazással teszi meg? Mi az amit Orbánék tettek most az elmúlt 2 hónapban és nem tettek meg más járványveszélyben levő demokratikus országokban?

Mégis mitől lenne diktatúra az, ha egy választáson eldőlt ki és mekkora többségben van a parlamentben, majd ez a parlament és ez a kormány hozza meg a döntéseket?

Merkel 4 cikluson keresztül volt kancellár és több cilusában 80% körüli parlamenti többséggel vezette Németországot. Az mitől volt demokratikus, az Orbánék 67%-os többsége miért nem az?

2020. máj. 8. 15:26
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen megvezetett butàk vagytok ti àm. Haho . Màr règ Orbàn ès baràtai.irànyitjàk az országot. Ez volt a cèlja ti higgyjetek màst mìg ő a haveri körrel megcèlozza sajàt hatalma megszilàrditàsàt.
2020. máj. 8. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Akkor elmondom még egyszer, remélem sikerül végre felfognod:

Orbán nem magának adta a 2/3-os felhatalmazást, hanem a VÁLASZTÓPOLGÁROKTÓL KAPTA.

2020. máj. 8. 15:34
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

"Merkel 4 cikluson keresztül volt kancellár és több cilusában 80% körüli parlamenti többséggel vezette Németországot. Az mitől volt demokratikus, az Orbánék 67%-os többsége miért nem az?"

Nagykoalícióban (GroKo). Több teljesen eltérő értékrendű párttal, amelyek képviselői szinte minden ügyön vitatkoznak egymással.

2020. máj. 8. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

"Az ellenzéknek csak egy ellenségkép kell, akire mutogatni lehet"

Olyan mintha álmodnék. Soros, Brüsszel, migránsok, hajléktalanok... mondanak neked valamit ezek a hívószavak?

2020. máj. 8. 15:41
 18/24 anonim ***** válasza:
18%

Direkt írtam ezt. Normál esetben nem írtam volna. Csak a ti szóhasználatotokkal éltem. Ez egy görbe tükör.

2020. máj. 8. 15:42
 19/24 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Diktatúra meg választási csalás. Na igen. Ha így lenne az önkormányzati vàlasztáson miért nem csaltak úgy hogy mindenhol nyerjenek? Miért nem intézik el hogy Szegeden is tudjanak végre nyerni?
2020. máj. 8. 16:00
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
A választók nem adtak kétharmadot, az csak kijött a számítàs alapjàn. Senki nem úgy ment el szavazni, hogy én most kétharmadot és ezzel teljhatalmat adok a Fidesznek, mert az milyen jó lesz nekünk.
2020. máj. 8. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!