Puzsér miért ilyen népszerű a fiatalok körében?
"Puzsér ráadásul utálja a nyugdíjasokat ami szintén egy jó pont ha maga mellé akarja állítani a liberális fiatalságot."
Liberális fiatal vagyok, és nem értem, miért lenne nekem jó, hogy valaki utálja a nyugdíjasokat. Más kérdés, hogy Puzsért egy álértelmiségi konyhafilozófusnak tartom.
""Puzsér nem csinált semmit már sok-sok éve csak őrjöng, üvöltözik"
KI AZ A PUZSER ES MIT TETT LE AZ ASZTALRA??! Esetleg hallgasd meg, amit mond. Szokott dolgokat MONDANI. Nem csak úgy őrjöng (csillag születikben talán, de az egy show...)"
tetszik, ahogy visszaböfögöd Puzsér saját szavait, csak a kérdező kommentjéből nem derül ki, hogy ne hallgatta volna, és a tartalomra is bizony reagált.
"tetszik, ahogy visszaböfögöd Puzsér saját szavait, csak a kérdező kommentjéből nem derül ki, hogy ne hallgatta volna, és a tartalomra is bizony reagált"
Te pedig visszaböfögtél engem. (Én meg téged)
Ezzel tulajdonképpen mit szeretnél mondani?
Sokszor tényleg üvöltve beszél a Robi, de abban nincs igaza a kérdezőnek, hogy az őrjöngésen kívül semmi mást nem csinál.
"Te pedig visszaböfögtél engem. (Én meg téged)
Ezzel tulajdonképpen mit szeretnél mondani?"
Nem, én idéztelek, hogy tudd, mire reagálok. te pedig érveltél más gondolatával.
14# Jogos, a mittettleazasztalra az "lopott" érv volt ;)
A többi viszont saját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!