Te aláírtad a Székely Nemzeti Tanács európai uniós aláírásgyűjtő kezdeményezését?
"Aláírásoddal a megmaradásukért küzdő nemzeti kisebbségeket segíted.
És természetesen az összes határon túli magyar nemzeti régiót is, mint például a Székelyföldet, a Csallóközt vagy a Partiumot.Ezek a régiók hosszú évtizedek óta fejlesztési gondokkal küzdenek.
Kormányaik nem támogatják eléggé fejlődésüket, nem segítik megmaradásukat.
Segíts aláírásoddal, hogy Brüsszel is segíthessen!"
Ma éjfélkor lejár a határidő.
Elég sajnálatosnak tartom, hogy ebben a témában az utólsó pillanatban kezdtek el kampányolni.
Én kb. két hónapja írtam alá, de kb. fél órát kerestem azt az odalt, ahol alá lehetett írni. Pedig a Székely Nemzeti Tanács oldaláról indítottam.
Aláírtam, és jó érzés volt látni hogy megpróbáltuk pártfüggetlenül támogatni a kezdeményezést, és ha az EU nem fog foglalkozni a kérdéssel, mert a többi ország nem teljesítette a kvótát, akkor is nyertünk mert ez kiváló üzenet a székelyeknek és az összes külhoni magyarnak, hogy a baloldali pártok sem közömbösek feléjük.
Noha valami "Fidesz2020" oldal próbálja párt szintre degradálni a kérdést az sznt oldalán, de ez már nem hiteles.
#6 "Elég sajnálatosnak tartom, hogy ebben a témában az utolsó pillanatban kezdtek el kampányolni."
Nem most kezdtek el kampányolni, te sem most tudtad meg hogy gyűjtik az aláírásokat. csak most, amikor az utolsó pillanat van, még rátettek egy lapáttal, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!