A táncsics felszabadító radikális balpárt mikor fog az uniós parlamentbe kerülni?
Figyelt kérdés
Szerintem a táncsics felszabadító radikális balpárt az egyetlen magyar párt aki képviselni tudna engem az unióban2019. okt. 22. 19:43
1/8 anonim válasza:
Úgy elég nehezen kerülnek majd be, hogy egy szerencsétlen futóbolond keményebb propagandát fejt ki számukra egy netes fórumon, mint az egész párt együttvéve Magyarországon.
2/8 A kérdező kommentje:
Hehe én nem ugyanaz a kérdező vagyok.
Sokan vagyunk táncsics felszabadító radikális balpárt szavazók.
2019. okt. 22. 19:59
3/8 anonim válasza:
Majd ha a wartburgot megszerelted.
4/8 anonim válasza:
Minden kicsit is értelmesebb ember tudja, hogy te cirkuszolsz különböző nickekről. Nem csak te szereted a Star Warst, én is tudom, hogy mi az a Sienar Fleet Systems. :)
Ugyanaz vagy, aki a Moff Tarkin felhasználónévről is írogat.
6/8 anonim válasza:
Én azt szégyelem, hogy SW rajongó vagy. Ezért a balpártért meg az uralkodó majd kivégeztet.
7/8 anonim válasza:
Van ott elég kommunista, minek még több?
8/8 A kérdező kommentje:
Az uralkodó a sienar gyárak termékei nélkül cseszheti.
A balpárt az egyetlen esélye a 21.század túlélésére.
2019. okt. 22. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!