Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek azért volt a...

Szerintetek azért volt a Jobbik politikája olyan népszerű, mert a Kádáristák számára ők voltak a "nemzeti bolsevikok" a fiatalok és a vidékiek pedig beszopták a "Panem et Circenses" politikát?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 22:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Köszönöm az utolsónak! Én lennék a 0 százalékos, elárulom, azért voltam 0 százalékos, mert aznap regisztráltam! Képzeld kimerek menni az utcára, szembe merek találkozni egy cigánnyal és sajnálni tudom, hogy ott tartanak, ahol. Meg kéne inkább köszönniük, hogy a magyarság igen szűk réteg- pl. én is- még eltartjuk őket! Szebb jövőt!
2010. júl. 29. 17:45
 22/25 anonim ***** válasza:

23:02

az a bohócpárt aki igérget füt fát?amikor hatalmon van csak mentegetözik hogy mért romlik az ország helyzete!

2010. júl. 29. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
18%

"Amire te gondolsz, az nem rasszizmus, hanem antiszemitizmus, és ha nem vagy tisztában egy fogalom jelentésével, inkább ne használd, mert műveletlennek tűnsz ;) "

Tudod, ha eljutottál volna az általános iskola 7. osztályáig, akkor tudnád a rassz jelentését, de így marad a google.

"És ha lettél volna kinn rendezvényen, ne adj Isten többen is, akkor tudnád, hogy nem zsidóznak agyba főbe, rosszindulatú pletyka az egész."

Ezzel kapcsolatban nem nyitok veled vitát.

"Ahogy ez a büntetett előéletű testőr is, egyrészt mert nincs neki testőre (legalább is sosem láttam még testőr jelenlétében), úgyhogy ha ilyenekkel vádaskodsz illik legalább forrást megnevezni."

Értem.Nem láttad és ezért. Ez mindent elárul...

Hány éves is vagy amúgy?

2010. júl. 29. 22:00
 24/25 clint ***** válasza:

22:00

nincs testőre, légyszives bizonyits és küld egy linket haddlám azt a testőrt.

És nem zsidóznak, palesztinát emlegetik néha (tudom, hogy a magadfajtának az is zsidózás), de azt szted miért? Ok nélkül?

2010. júl. 29. 22:25
 25/25 anonim ***** válasza:

"Tudod, ha eljutottál volna az általános iskola 7. osztályáig, akkor tudnád a rassz jelentését, de így marad a google."

Rassz: egy fajon belüli kisebb csoport, akik a többiektől különböző öröklődő sajátságokkal rendelkeznek. Pl. negrid, mongoloid, europid... A "zsidók" vallásukban különböznek, így nem alkotnak külön rasszot. Nem baj, ma is tanultál valamit :)

"Ezzel kapcsolatban nem nyitok veled vitát."

Inkább ne is, mert amiről nincs fogalmunk, ahhoz inkább ne szóljunk hozzá. Palesztinát, és Izraelt emlegették már, de ha ez neked egyet jelent a zsidózással, akkor csak gratulálni tudok.

"Értem.Nem láttad és ezért. Ez mindent elárul..."

És úgy tűnik senki sem látta. Mint mondtam illik forrást megnevezni, ha ilyen hülyeséget beszélsz...

2010. júl. 30. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!