Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, hogy jobbnál jobb...

Miért van, hogy jobbnál jobb ötleteim vannak a magyar nép számára és a magyar nép ezeket semmibe veszi?

Figyelt kérdés

Néhány kérdéssel lejjebb leírtam hogyan lehetne Budapestre négy hidat építeni a Galvani híd helyett. De a magyar népnek mégis a Galvani híd kell.

Egy másik eset, hogy még télen írtam az Önkormányzatnak egy ötletet hogyan lehetne a kerületbe több fát ültetni úgy, hogy az Önkormányzatnak kb. semennyibe se kerülne. Mint várható volt az Önkormányzat (azaz a magyar nép) a levelemet semmibe veszi.

Miért van ez? Teljesen ingyen adom az ötleteimet, nem várom, hogy a nevemet feltüntessék a projekt mellett, nem várom, hogy május elsején az arcképemmel vonuljanak, mégsincs a magyar népnek szüksége az ötleteimre.

2020. máj. 6. 19:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És az önkormányzatok miért nem vevők a jó ötletekre? Nem csak az enyémre, senkiére sem.
2020. máj. 6. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Talán mert nem váltható kokainra?
2020. máj. 6. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért? Te talán megfogadod a magyar nép számodra kigondolt (kivánt!!) ötleteit?
2020. máj. 6. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Na akkor ahoz mit szolsz h én 3egyszer irtam az unicefnek h vannak ruhaim amit szívesen elküldenek a menekülteknek hideg télen. Szerinted valaszoltak?

Es ha azt irom h át akarok utalni 5 milliard dollart?

2020. máj. 7. 00:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, én ezért is gondolom meg jól, hogy kinek adok pénzt és kinek nem. Unicef, WWF, Greenpeace pont ilyenek miatt kizárva. De ismerek olyan szervezetet, ami tényleg minden megkeresésre válaszol és nem a vezetők zsebének kitömésére fordítják a felajánlásokat.
2020. máj. 7. 01:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak nem alekosz vagy? Multkor olvastam hogy otthon akarta fogadni az észak koreai diktátort, na kb azon a szinten vagy. :D
2020. máj. 7. 03:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Miben nincs igazam?
2020. máj. 7. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!