Miért van, hogy jobbnál jobb ötleteim vannak a magyar nép számára és a magyar nép ezeket semmibe veszi?
Néhány kérdéssel lejjebb leírtam hogyan lehetne Budapestre négy hidat építeni a Galvani híd helyett. De a magyar népnek mégis a Galvani híd kell.
Egy másik eset, hogy még télen írtam az Önkormányzatnak egy ötletet hogyan lehetne a kerületbe több fát ültetni úgy, hogy az Önkormányzatnak kb. semennyibe se kerülne. Mint várható volt az Önkormányzat (azaz a magyar nép) a levelemet semmibe veszi.
Miért van ez? Teljesen ingyen adom az ötleteimet, nem várom, hogy a nevemet feltüntessék a projekt mellett, nem várom, hogy május elsején az arcképemmel vonuljanak, mégsincs a magyar népnek szüksége az ötleteimre.
Na akkor ahoz mit szolsz h én 3egyszer irtam az unicefnek h vannak ruhaim amit szívesen elküldenek a menekülteknek hideg télen. Szerinted valaszoltak?
Es ha azt irom h át akarok utalni 5 milliard dollart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!