Ennek tükrében nem furcsa összehasonlítani a spanyolnátha járványt a koronavírussal?
Ami alatt magyarországon a covidtól meghalt 283 fő az alatt a 1,5 hónap alatt a dohányzástól kb 10x annyian halhattak meg.
Nem tudom a náthátol mennyi volt magyarországon a halott.
Igazad van, de azt másik oldalról viszont az emberek sokkal többet utaznak, így széthordták a járványt. Ahogy a spanyolnátha neve is mondja, az egy jól körbehatárolható területen pusztított, a covid meg gyakorlatilag világszerte.
Persze sok mindent nem tudunk még, pl, hogy mitől van az, hogy egyes országokban hatalmas pusztítást végez, míg máshol alig valamit...
Magát a koronavírust egy mezei influenzával is felesleges összehasonlítani, mert egy média hiszti az egész.
Tények:
- Decemberben már megjelent a vírus Franciaországban, de a média hisztiig senkinek nem tűnt fel, azt követően pedig egész Európa egyszerre robbant be
- Egy papayaban is kimutatták a vírust. A PCR tesztek COVID RNS specifikussága alacsonyabb, mint a csimpánz és az emberi DNS közötti hasonlóság
- Koronavirusok közöttünk vannak, nekem például a macskám 10 éve abban halt meg, valószínűleg, ha most tesztelnék COVID-ra, pozitív lenne
- Minden halálesetet, ha az elhunytból a fenti specifikusságú teszttel kimutatható a COVID koronavírus halálesetként kell a statisztikákban feltüntetni függetlenül attól, hogy milyen mértékben járultak hozzá a páciens halálához
- A WHO protokollja, amit előír az orvosoknak kísérleti gyógyszereken, és gépi lélegeztetésen alapul, amelyekről több kutatásban is bebizonyosodott, hogy sokkal inkább hozzájárulnak a beteg halálához, mint a gyógyulásához
- Influenzában egy január alatt meghal több, mint 5000 ember itthon (idősek, fiatalok egyaránt), a COVID-nál statisztikai trükközésekkel sikerült 3 hónap alatt 300 végstádiumú haldokló összekalapozni.
"Influenzában egy január alatt meghal több, mint 5000 ember itthon (idősek, fiatalok egyaránt), a COVID-nál statisztikai trükközésekkel sikerült 3 hónap alatt 300 végstádiumú haldokló összekalapozni."
Örülj neki, hogy csak ennyien haltak meg itthon benne, a világszerte ugyanis idén már jóóóval többen haltak meg covidban mint a szezonális influenzában. Ja és influenzában is főleg idősek halnak meg. Azt, hogy az a közel 300 ember már eleve végstádiumú haldokló volt, meg nem tudom honnan szedted, semmi nem támasztja ezt alá.
"Minden halálesetet, ha az elhunytból a fenti specifikusságú teszttel kimutatható a COVID koronavírus halálesetként kell a statisztikákban feltüntetni függetlenül attól, hogy milyen mértékben járultak hozzá a páciens halálához"
Konteó
"A WHO protokollja, amit előír az orvosoknak kísérleti gyógyszereken, és gépi lélegeztetésen alapul, amelyekről több kutatásban is bebizonyosodott, hogy sokkal inkább hozzájárulnak a beteg halálához, mint a gyógyulásához"
Konteó.
"Tények" - Helyett konteók és nem alátámasztott feltételezések
7-es! Fel lehet készülni lélekben, hogy az elkövetkező 8-10 év egyik legpörgősebb konteója az lesz, hogy: ez egy mesterséges vírus amit szándékosan engedtek szabadon, hogy így világgazdasági válságot generáljanak, és így a háttérhatalom (tehát a zsidók) újra megszerezzék a világ irányítását (ami amúgy is az övek, már a hívők szerint).
Egy időben az pörgött, hogy 9/11 önmerénylet volt, aztán a 2008/09-es válságról volt rakásnyi, most ez lesz a sztártéma pár évig, aztán jön valami újabb, és arról is gyártják a konteókat majd.
#7 Kedves fizetett troll! Maga Müller Cecília ismerte el azt, ami szerinted konteó:
Ki is emelem az ide vonatkozó részt: "Magyarországon a teljes körű tájékoztatás az elv, ezért minden olyan elhunytat a koronavírus áldozatai között tartanak nyilván, aki fertőzött volt, még akkor is, ha nem a vírus okozta a halálát, hanem inkább a meglévő krónikus betegsége."
Innentől kezdve pedig az sem állja meg a helyét, hogy a koronavírus több ember halálát okozta volna világszerte, mint az influenza, mivel nem tudjuk, hány ember halálát okozta.
De a vírus nekik is hozzájárult az állapotuk romlásához. Nem haltak volna meg a vírus nélkül.
Az influenzánál is ugyanez a helyzet. Ott is általában krónikus betegek hunynak el, csak az influenza rásegített.
Te pedig már ott leírtad magad, amikor kb. 1-1,5 hónapja állítottad, hogy a vírus már visszaszorulóban van, aztán valahogy az aktív esetek száma azóta is nő világszerte. Ennyi vagy.
Fizetett troll pedig még mindig nem vagyok, nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem és az előírásokat is betartom, hogy ne veszélyeztessek másokat és édesapámat. Az én lelkemen nem szárad senkinek sem a halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!