Egyes embereket miért idegesít, mérgesek, hogy a kormány lazítást vezetett be?
Média, megannyi oldal irta, hogy a kormány amit tegnap óta bevezetett enyhítést, látszik is, hogy jobban van élet, mert nyitva lehetnek a teraszos éttermek, cukrázdák, vendéglátóhelyek egész nap és lényegesen látszik.a változás.
Többen vannak a városban, volt olyan ahol majdnem tele volt a terasz vendégekkel, persze úgy, hogy a távolság is megvolt. Lehet focizni, edzésekre lehet járni, megindult az élet jelentősen vidéken.
Ennek örülni kéne, a hetek óta tartó helyzet miatt, és a "maradjotthon" szlogen is megszűnt.
Amiket irtam az csak Budapest és Pest megye kivételével van.
Én azt láttam az embereken hogy örülnek, de a média alján a hozzászólásokat olvasva, bizony vannak olyan emberek akik haragudnak érte, mérgesek, hogy nem kellett volna.
De miért, nrm örülnek, hogy végre ők is kimozdulhatnak mindenféle indok nélkűl és megszűnt a "maradjotthon" szlogen is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!