A vidékiek miért szeretik rajongásig a Fideszt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 15:29
1/22 anonim válasza:
Vidéki vagyok és kikérem magamnak, hogy bárkiért vagy bármiért is rajonganék, max a kedvenc zenekaromért :D
Bár való igaz, hogy sokan szimpatizálnak vele
2/22 anonim válasza:
Bocs az ilyen válaszért, de én pedig azt nem értem, hogy Budapesten miért szeretik annyian a balliberális oldalt??
3/22 anonim válasza:
A vidékiek közelebb állnak a természethez, ezáltal pedig bölcsebbek.
4/22 anonim válasza:
Főleg mert a kormány kommunikációja 90%ban úgy van felépítve, hogy a vidéki lakosság elég jelentős részét kitevő demográfiai csoportnak, az átlagos Jancsi bácsinak és Mari néninek, illetve az ő középkorú vagy valamivel fiatalabb verzióiknak imponáljon. Egyszerű, főleg az érzelmekre és a leg elemibb beidegződésekre ható rigmusok, a tipikus "haddmán ezt a sok puccos hülyeséget" mentalitás, enyhe xenofóbia, stb.
Azt hittem ez egyértelmű.
5/22 anonim válasza:
Vidéki8 vagyok, de az ismerőseim utálják a Fideszt., és én is.
6/22 anonim válasza:
6os, te és a köröd vagytok a példa, hogy a 21.sz.ban már nem mindenki idomítható egyszerű populista mentális pocisimivel :D
7/22 anonim válasza:
A dél-szudáni színvonalú oktatas lehet az oka.
8/22 Koplárovics Béci válasza:
Nem szeretik a vidékiek rajongásig a fideszt. Mint ahogy a kérdezők sem feltétlen azért hülyék, mert kérdeznek.
9/22 anonim válasza:
Van egy jobb kérdésem: a budapestiek miért szeretik rajongásig a balliberális moslék koalíciót?
10/22 anonim válasza:
Az nem tudom, hogy hol van ilyen nagy rajongás, mert itt Keleten sorra bukták el nagyobb városokat, amik korábban Fideszes vezetésű volt és több településen is hasonló fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!