Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberális baloldal mennyiben...

Liberális baloldal mennyiben járult hozzá szerintetek a magyar és cigány emberek közötti ellentéthez? Illetve miért ennyire hungarofób magyar ellenesek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 5. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne vitatkozz velük, akik az általuk használt szavak többségéről csak hiszik, hogy ismerik, mindig le fognak nézni. Baromira zavarja őket, hogy nem értik, miről beszélsz. Ki szereti, ha emlékeztetik a gyengeségeire.
2020. máj. 5. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Tök igazad van! Ha tudnád, hányszor törlöm az egy-egy kérdéshez írt hozzászólásomat, merthogy minek fárasztom magam...

Amúgy meghallgattam az említett megnyilvánulást, mert megtaláltam youtube-on. Kiragadva, leírva nem hangzik jól, de ez tipikusan az a dolog, aminek az üzenetének megértéséhez szükséges némi szövegértés, intelligencia és képesség az elvonatkoztatásra. Ja, meg hogy az ember egyáltalán hajlandó legyen nem rosszat feltételezni a beszélőről alapjáraton.

2020. máj. 5. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Linkeljek? [link]

De elég lenne ide csak egy Gyurcsány féle külhoni magyarokat romanozós, vagy hasonló beszédet belinkeln [link]

Veletek az a baj, hogyha van egy olyan vélemény, amely a másik oldalt sért, például:külhoni magyarok, keresztények, nők stb... És ezt kimondják, akkor mindjárt el játszatok azt, hogy ti vagytok a sértettek. Ti nem nemzeti érzelmű magyarok vagytok, hanem a kommunizmus melléktermékei, nem is igazi liberálisok, hanem diplomás kommunisták. A baloldalnak már régi módszere a külhoni magyarok ellen való uszítás, akár szavazati jog, vagy a magyarságuk semmibevétele, ,különbséget téve magyar és magyar kőzött, a nemzetek és a kereszténység eltörlése. Egy nemzeti kormány, melyet a szavazók többsége támogat és megszavazott(nem, nem azt a sok minipártot támogatja a szavazók többsége) ez sértő mert ez egy alapvető jog és nem kérdés, és ez az emberek többségét is sérti! Gyöngyöspataiak esetében is a kormány és a magyar emberek egyébként álláspontja ellenére a politikai haszonszerzés érdekében uszították meg szítottak a már így is éles tüzet a cigányok és magyarok között. Szerintem Magyarorszag problémáira nem az lenne a megoldás, hogy elnyomják vagy elnyomatják a nemzeti öntudatot, keresztényeket, határon túli magyarokat.

2020. máj. 5. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként ki akadályozza meg hogy elmondhassátok a véleményetek, vagy úgy éljetek ahogyan akartok???
2020. máj. 5. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Részemről tényleg lezárnám a vitát, mert parttalan. Csak annyi megjegyzés, hogy az egyik linkre kattintva egy karikatúra jelenik meg, ami Müller Cecíliát karikírozza (és nem Jézust). A második pedig szintén nem magyarsággyűlölő szöveg. Ahogy írtam is, NP szavai nagyon félreérthetőek voltak, rémesen rosszul hangzottak, de leírtam, én hogyan értelmeztem. Őszintén: te el tudod képzelni, hogy valaki komolyan, a szó szorosan vett értelmében ilyen gondolatokat meg merne nyilvánosan fogalmazni? Pláne, hogy ő is magyar, fehér és heteroszexuális? Arról nem tudok nyilatkozni, hogy keresztény-e, de köztünk szólva le kellene már akadni a vallás kérdéséről, mert az mindenkinek a magánügye, hogy mit hisz vagy nem hisz.
2020. máj. 5. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Elég sok ember véleménye szerint sértő mind a karikatúra és mind Niedermüller véleménye is. Lehet ezt azzal magyarázni hogy a két oldal távol van egymástól. De a véleményilvanítasnak is megvan az oka. Hogy ez emnnyi embert sért?

[link]

De ha már itt vagyunk, azt is be lehetne linkelni, az is sokakat megsértett, amit a Puskás aréna megnyitóján írták a nélküled szamról, és az összetartozasról, mert sokakat megsértett, ahogyan Gyurcsány Ferenc külhoni magyarokról való bármelyik beszéde, vagy a kereszténységről. NEM a véleményilvanitassal van a baj, hanem a hogyannal, mert az is lehet rasszista meg sértő, és az illető lelki és mentális világának a képe!

2020. máj. 5. 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a hazaárulasnál is rosszabb bűn, ha valaki a saját népét bántja, vagy fáját ítéli el, és fikázza.
2020. máj. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!