Miért nem lépünk ki az EU-ból?
Teljesen mértékben igazad van (nyugodtan lepontozhattok).
A britek okosak voltak és kiléptek. Szerintem mi is legyünk okosak és lépjünk ki.
"A britek okosak voltak és kiléptek. Szerintem mi is legyünk okosak és lépjünk ki."
Jah a különbség hogy a brit GDP ezerszer akkor ráadásul nekik ott volt a brit nemzetközösség, nekünk mi van? Jah semmi... Kilépnénk az EU-ból pár év és olyan csőd lenne hogy nem igaz.
Egyelek meg, az elmúlt pár évtizedben, bármi ami megépült Mo-on EU-s pénzből volt. Az unio nélkül a gazdaságunk összeomlana, hogy csak egy dolgot említsek.
Az meg hogy az oroszoknak adjuk el magunkat, miért jobb, abba most had ne menjünk most bele.
Ami ma Mo-ágon folyik, az borzasztó ilyesztő, legalábbis annak, aki tanult történelmet vagy politológiát, vagy csak több forrásból is tályékozódik.
"Egyelek meg, az elmúlt pár évtizedben, bármi ami megépült Mo-on EU-s pénzből volt. Az unio nélkül a gazdaságunk összeomlana, hogy csak egy dolgot említsek"
"
bármi ami megépült Mo-on EU-s pénzből volt." 😂
Ahogy a Kossuth Rádióban(!) mondta egy fideszes elemző, az EU olyan mint egy rossz házasság, amiben folyton veszekszenek, de nem válnak el, mert tudják, hogy attól nem lenne jobb.
Számtalan előnye van gazdasági téren, mutyi téren, politikai téren, stb. Plusz a kilépés hírére szerintem tuti lázadás lenne, vagy minimum a fél ország kivándorolna, amíg lehet.
Ha ezt nem hiszik el a kedves fidesz birkák, akkor hogyjenek a saját vezetőiknek. Ha opció lenne a kilépés, már rég kiléptek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!