Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pestiek nem mehetnek vidékre,...

Pestiek nem mehetnek vidékre, de vidékiek jöhetnek Pestre?

Figyelt kérdés
Ennek meg mi az értelme?
2020. máj. 3. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg vidéki tüntetett a pestiek megszállása ellen, így hát ez lett. A kormány vidéket pártolja.
2020. máj. 3. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
azzal támogatja, hogy Pestről vidékre viszik a vírust? mert elvileg emiatt hozták ezt a rendelkezést, vagy tévedek...
2020. máj. 3. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz ahova csak akarsz. Bekamuzol valami indokot, mittudomén fodrászhoz mész
2020. máj. 3. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

"alapos indokkal" bárhonnan bárhova

"alapos indok" nélkül : vidékről vidékre

Mehetsz

Alapos indok nélkül nem mehetsz fel vidékről Pest megyébe, ahogy nem mehetsz le Pest megyéből vidékre se, csak a hvg rosszul hozta le az interjút (más helyeken jól jelent meg)

2020. máj. 3. 19:46
 5/10 A kérdező kommentje:
4. köszönöm, nem figyeltem eléggé :)
2020. máj. 3. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Bárki mehet bárhova. Senki nem fogja megkérdezni, hogy hova mész és miért.
2020. máj. 3. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Orbán még most sem heverte ki, hogy a főváros, az intellektuális központ, Magyarország agya mekkora maflást adott neki a választásokkor. Így hat kicsinyes bosszúhadjáratot indított :)
2020. máj. 3. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es:

"..hogy a főváros, az intellektuális központ,.."

Mondj még ilyenek, ebben a vírusos időkben ránk fér egy kis vidámság!

"intellektuális központ"! Könnyesre röhögöm magamat!

Mit szól ehhez a gatyádban bóklászó poloska?

2020. máj. 4. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezen az "intellektuális központ"-on én is jót mosolyogtam :) Ahány értelmes embert ismerek Pesten, az mind vidékről költözött fel.
2020. máj. 4. 12:17
 10/10 anonim válasza:
Konkrétan semmi...nekem ma lett volna randim egy pesti sráccal, de fel se tudott szállni a vonatra a Nyugatiban, mert rendőr is állt ott..de egyébként majd nem tudom kinek a szemére vethetem, ha emiatt elszalasztom a Nagy Ő-t, mert nem tudok vele találkozni..én ugyan mehetnék, de cukorbeteg vagyok, így a veszélyeztetett csoportba tartozom, nem merek kockáztatni, viszont én úgy vagyok vele, hogy lehet inkább felutazom, mert ki tudja, lehet, hogy ő életem szerelme..és akkor most szalasszam el csak azért, mert van ez a vírus, ami nem is gyorsul be, hetek óta nem történik semmi, csak annyi, hogy megáll a gazdaság, sőt az emberi kapcsolatok is tönkremennek vagy létre se jönnek emiatt? Kérdezem én, hogy ezzel a hatással vajon ki számol??? Majd jön egy másik Nagy Ő, vagy mi?? itt vidéken nagyon kevés olyan srác van, aki szóbajöhetne, nyilván Pestről kell válogatni...de hát gondolom ez senkit se érdekel..fel kell fújni az egészet, mert vkinek ez az érdeke, ennyi.
2020. máj. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!