Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért nem írták alá a magyarok...

Azért nem írták alá a magyarok (csak csekély 400e) a székely autonómiát, bosszúból, mert ők meg beleszóltak a politikánkba?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy melyik választási ciklusban, de a határon túli szavazatokkal lett meg a Fidesz 2/3. Ha az nem lett volna, lehet már felszabadultunk volna ezalól a kormány alól, ki tudja.

A legtöbb magyar tehát azért nem írja alá, mert úgy érzi, büntetésből a székelyek maradjanak csak román fennhatóság alatt? Ha már nekünk Fidesz fennhatóság alatt kell élnünk miattuk.

Jogos ez a bosszú?

2020. máj. 3. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

Sajnálom, hogy sok ember ilyen hülye az ellenzékben. Főleg, hogy a legtöbb ellenzéki politikus is kiáll az ügyért, semmi olyan nincs benne amit egy Jobbikos vagy egy baloldali vagy liberális érzelmű ember ne támogatna. Én már az elején aláírtam, habár én sem vagyok vanabi székely műmagyar.

Megint egy olyan példa, hogy bár ellenzéki vagyok de tele van unszimpatikus dolgokkal ez az egész hanyinger😣

Szavazni is mindig úgy megyek el, hogy na most melyik ujjamba harapjak...

2020. máj. 3. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A roman habzo szájjal kop le nevetésében, hogy ezek a nyomorult magyarok keptelen egyszer összefogni az életbe, és 9 millió csonkaorszagi, összehozzon 1 millios aláírást...na ez a szégyen. Nemazorbán. Ő kutyafüle.
2020. máj. 3. 22:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Vagy simán csak nem érdekli az embereket.
2020. máj. 3. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Én pl. Most ebből a topicból tudtam meg hogy egyáltalán volt ilyen. Bár őszintén szólva, most hogy megtudtam sem kezdett el igazán érdekelni ez a székely dolog.

Kisebb gondom is nagyobb annál hogy ki magyar, ki nem, ki székely, ki román, ki mameluk, ki ugandai, ki borneói, ki pápua vagy ki uyghur vagy ruszin.

2020. máj. 4. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
Még tart! Aláírhatod, vagy ne csodálkozz, ha téged is leejtenek magasról...
2020. máj. 4. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:
10%

15. Yuyyyy a székelyek tolni fognak rám magasról? Ohh naaaaaaaaay :(

Btw tudomásom szerint egy darab székely ismerősöm sincs, szóval ki merem jelenteni hogy a székelyek 100%a nem tud a létezésemről, tehát eddig sem nagyon érdekelhettem őket. De nice try!

Amúgy azt tudjuk hogy az actual székelyek akarják e egyáltalán az autonómiát, vagy ezt csak így kitalálták néhányan hogy gyűjtsünk aláírást a székelyeknek hogy autonómok legyenek, és aztán a nagy függetlenségben csatlakozhassanak M.o.hoz?

Amúgy ez is jó kis függetlenség lenne.

Egyik ország helyett a másik része lehetnek. Tuti piszokul megéri nekik.

2020. máj. 5. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
41%

De buta vagy tóni, és még önző is.

A székely tanács évekig harcolt az unióban, hogy ez egyáltalán megvalósulasson.

Azért mert nem ismersz egyet sem személyesen, még segíthetsz együttérzésből, sosem tudhatod te mikor kerülsz hasonló helyzetbe.

Az együttérzés más érző lény szenvedésére adott reakció, amely megértésen alapul és segítségnyújtásra sarkall.

Ne blabláj, 2 perc az életedből és valami jót tettél.

2020. máj. 7. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!