Ha egy celebre azt mondjuk, hogy sokra vitte ugyanazon elven akkor Mészáros is nem?
Figyelt kérdés
Kifejtem. Valaki kérdezte, hogy Majka mit tud, hogy híres. Sokaknak az a véleménye, hogy az emberek irigyek és azért prolizzák és cigányozzák mert Majka híresebb és gazdagabb náluk. Akkor ugyanezen az elven Mészáros Lőrinc is többre vitte, sőt ő vitte a legtöbbre a magyarok közül, hiszen ő még gazdagabb mint a celebek nem? Tehát ha valaki azzal érvel, hogy mondjuk xy szidja Majkát de majka akkor is többre vitte mint ő akkor ilyen alapon Lőrinc vitte a legtöbbre nem? Jól látom vagy van bármi amiben tévedek?2020. máj. 2. 21:14
1/3 anonim válasza:
Mindentől függetlenül Mészáros elég sokra vitte(többre mint bármelyik másik magyar) ha az alapján ítélünk meg embereket, hogy mennyi pénzük van.
Az hogy ő vitte ilyen sokra és nem Gibsz Jakab ugyanakkor szerintem főleg Orbán érdeme.
Ettől ő jó ember lesz vagy épp példakép? Nem hinném.
Nekem személy szerint nincs semmi bajom vele, egy politikai terv része, egy fogaskerék.
2/3 anonim válasza:
leisztinger miért nem tudta tőzsdére vinni a hunguestet? akkor neki is 5* annyit érne papíron a részvényárazási sajátosságok miatt
3/3 anonim válasza:
Majka tényleg egy vicc. És komolyan elhiszi magáról, hogy ő akkora különlegesség, és nem a retekklub állt mögé,és emelte fel. Mondjuk tekintve az igazgatójukra, erre nemigen lehet büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!