Az orvosok most mit csinálnak? Nincs szakrendelés, kevés a koronás. Mivel töltök a napjaikat?
Orbánék attól féltek (amiért ki is ürítették a kórházakat), hogy a meglévő beteglétszámra rázúduló vírusos betegeket nem tudná ellátni a szánalmasan kis létszámú orvosi állomány.
Hála Istennek, nem következett be eddig a tömeges baj! Reméljük, nem is fog!
Utolsonak: sajnos, ezt megcsinaljak veszhelyzeten kivul is...
Nem akarok altalanositani es bocs az off-ert.
Hát mit mit?
A Bahamákon süttetik a hasukat a milliós orvosi fizetésből miközben két koktél megivása közben kárörvendve dörzsölik a tenyerüket, hogy azok a k*csög betegek most megrohadhatnak. :D
Nem teljesen értem ezt a lincshangulatot az orvosokkal szemben. Ez eddig is volt, vagy valami új divat?
Aláírom, hogy az utóbbi időben két esetben kellett orvoshoz mennem (mindkétszer a gyerekemmel), és mindkétszer elég rossz szájízzel jöttem el, de ettől még nem azt a következtetést vonom le, hogy az orvosok lusta semmirekellők, akik a Bahamákon csapatják. Többségében kedves, rendes, szerény orvosokkal találkozok. Ahogy korábban írtam, egyik ismerősöm tényleg önként vállalta, hogy távol a családjától orrvérzésig dolgozik a kórházban. Tényleg érdekelne az oka, miért mocskolják most egyesek őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!