Még alig van koronavírusos beteg a kórházakban, miért szünetel az összes szakrendelés meg halasztható műtét?
#2, ne hazudj!
Csak olyan kezeléseket halasztanak, ami halasztható.
Aztán ha az az újszülőtt elkapná, és mondjuk nem élné túl, nem tudom, ugyanezt mondanád-e.
Tudod, az "alig" az Budapesten 232. Ami azért jópár kórházi ágyat jelent. Azt pedig nem tudod, hogy az a 232 hány másik embert fertőzött meg. Nem nehéz elképzelni: ha egy orvos, aki azért elég közel kerül a betegekhez, valamilyen módon elkapja a vírust, tüneteket csak 2 hét múlva produkál, de már pár napon belül fertőz. Hány embert is fertőzne meg ez alatt a két hét alatt? És ők, akik ennél az orvosnál voltak, és fel sem merül bennük, hogy betegek, hány embernek adhatják tovább?
Javaslom ennek megtekintését: https://www.youtube.com/watch?v=8-zbErSbQ0s
Több mint 10 ezren vannak házi karanténban, ahonnan kimászkálnak. Biztos, hogy nem 500 beteg van. 500 beteghez az elhunytak száma is iszonyatosan magas. Szóval jó nagy kamu adatok vannak. Egyszerűen valamiért alig tesztelik az embereket. Pedig szerintem pont ebből lesz baj. Mert mit hall mindenki, van 500 beteg, mi vagyunk x millióan, akkor minek maradjak itthon.. sztem kb 2 hét és gáz lesz.
Amúgy a SOTE klinikáin vannak fertőzött dolgozók. Ezekkel az intézkedésekkel az orvosokat védik, mert boldog/boldogtalan fertőzötten is bemenne.
Sürgős esetekben meg mindenkit ellátnak. Védőnőt meg lehet telefonon hívni, gyereked pedig neked fontos úgy igazán. De fölöslegesen a védőnőt sem kell zaklatni. :)
7-es válaszoló : A 232 fertőzöttből kb 30 van kórházban!! Nem mind!!
A 90%-uk tünetmentes, vagy nagyon enyhe tüneteik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!