Puzsér csak egy celeb. Ti is így látjátok?
Egy celeb aki nézettségre, szenzációra vágyik, felakarja hívni magára a figyelmet. Egy ordibáló, őrjöngő senkiházi.
Nem látják az emberek, hogy ő csak egy báb és egy médiatermék?
Bár nem az utolsó vagyok, de Puzsér neurotikus, generalizált szorongása van...
Ezekre lap, vagy kapott gyógyszert, illetve pszichoterápiára jár/járt.
Valamint Ami nem pszichés jellegü, 2019-ben müteni mellett a gerincét.
Lehet van más is, én ezeket tudom.
10-es vagyok.
Utolsó! Én is pont ezekre gondoltam. A gerincsérv az nem játék.
De szerintem nincsen neki rossz élete és nem is elégedtlen. Bár nyilván őt kell megkérdezni arról, hogy meg van-e keseredve!
Van jó egzisztenciája, családja is talán, szereti amit csinál, és vannak azért nem kevesen támogatói. Attól, hogy nem sikerült polgármesterré válnia, nem hiszem hogy keserű lett.
"Van jó egzisztenciája"
igen, azt pontosan nem tudom, hogy mennyit needs, de kettö Budapest I ingatlannal rendelkezik, melyböl az egyiket kiadja...
"Családja is talán" ebben sem tévedsz, már van egy kislánya (lassan 1 éves) és az anyukájával is még együtt vannak, azt nem tudom hogy a felesége e... Egyébként a hölgy a Momentum egyik alapítója, de már nem tagja a pártnak.
Utolsó, akkor te jólértesült vagy!
Én csak a kérdező részéről ezt a megkeseredett dolgot nem értem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!