Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér csak egy celeb. Ti is...

Puzsér csak egy celeb. Ti is így látjátok?

Figyelt kérdés

Egy celeb aki nézettségre, szenzációra vágyik, felakarja hívni magára a figyelmet. Egy ordibáló, őrjöngő senkiházi.

Nem látják az emberek, hogy ő csak egy báb és egy médiatermék?

2020. ápr. 30. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó milyen egészségügyi gondok? Kérdező: Azt még leírom neked, hogy régen amikor elősször láttam őt nekem is az ordibálás tűnt fel, viszont aztán elkezdtem hallgatni és rájöttem, hogy az ordibálás mögött van értelem nem is kevés. Lehet, hogy olyan vagy mint én az elején, hogy az őrjöngés tűnik fel nem amit mond.
2020. máj. 1. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Bár nem az utolsó vagyok, de Puzsér neurotikus, generalizált szorongása van...

Ezekre lap, vagy kapott gyógyszert, illetve pszichoterápiára jár/járt.

Valamint Ami nem pszichés jellegü, 2019-ben müteni mellett a gerincét.

Lehet van más is, én ezeket tudom.

2020. máj. 1. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Utolsó! Én is pont ezekre gondoltam. A gerincsérv az nem játék.

De szerintem nincsen neki rossz élete és nem is elégedtlen. Bár nyilván őt kell megkérdezni arról, hogy meg van-e keseredve!

Van jó egzisztenciája, családja is talán, szereti amit csinál, és vannak azért nem kevesen támogatói. Attól, hogy nem sikerült polgármesterré válnia, nem hiszem hogy keserű lett.

2020. máj. 1. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:

"Van jó egzisztenciája"

igen, azt pontosan nem tudom, hogy mennyit needs, de kettö Budapest I ingatlannal rendelkezik, melyböl az egyiket kiadja...

"Családja is talán" ebben sem tévedsz, már van egy kislánya (lassan 1 éves) és az anyukájával is még együtt vannak, azt nem tudom hogy a felesége e... Egyébként a hölgy a Momentum egyik alapítója, de már nem tagja a pártnak.

2020. máj. 1. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, akkor te jólértesült vagy!

Én csak a kérdező részéről ezt a megkeseredett dolgot nem értem annyira.

2020. máj. 1. 23:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, hogy pszichésen beteg vagy sem jókat mond és kész.
2020. máj. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!