Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér csak egy celeb. Ti is...

Puzsér csak egy celeb. Ti is így látjátok?

Figyelt kérdés

Egy celeb aki nézettségre, szenzációra vágyik, felakarja hívni magára a figyelmet. Egy ordibáló, őrjöngő senkiházi.

Nem látják az emberek, hogy ő csak egy báb és egy médiatermék?

2020. ápr. 30. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok emberre lehet mondani, hogy báb meg médiatermék Puzsérra nem. pedig nem szeretem a pofáját, de őt tényleg nem veszi meg senki, ő azt mondja, amit gondol, és ezzel csinált kvázi karriert.
2020. ápr. 30. 21:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy celeb, de nem az a tipikus magátmutogató, a kamerában játszom magam típus.

Ő az egyetlen normális “celeb” az országban, nem olyan, mint a többi, tehetségtelen, semmitmondó ember. Van tudása, tud gondolkodni, nem a lájkokért csinálja, amit csinál. Ha értenéd miről beszél akkor rájönnél, hogy nem senkiházi. Fura stílusa van, de az országban az egyik legnagyobb vitapartner, minden témában ott van.

A médiatermék az pl. a Majka, Kasza Tibi, Tóth Gabi meg a TV2 + Rtl klub önjelölt celebjei és társai 10-es alatti IQ-val.

2020. ápr. 30. 21:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Tessék bejelöltem a percet, másodpercet:

[link]

2020. ápr. 30. 21:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha az az egyetlen érved ellene, hogy ordibál, akkor olyan nagy baj nincs vele.. :D

Amúgy nem muszáj vele egyetérteni, de szerintem hiteles és őszinte, a mai nyilvánosságban/közéletben ez olyan ritka, mint a fehér holló sajnos. Én sem mindig értek vele egyet, de ezért tisztelem.

2020. ápr. 30. 21:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Puzsér egy megkeseredett ember
2020. ápr. 30. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a brutális mèdia ès kultúrális szennyben meg is lehet keseredni sajnos.
2020. ápr. 30. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak szeretne az lenni. Semmi cel!!!!
2020. ápr. 30. 23:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
SZeretem Puzsért, van amiben nem értek vele egyet de az amit képvisel, hogy vitatkozzunk és, hogy mindenkinek lehessen véleménye tetszik. Illetve sokkal értelmesebb mint pl egy Majka. Majka egy tipikus celeb, Puzsér egy értelmes ember. Ha ordibál ha dühöng van értelme az ordibálásnak és a dühöngésnek. Annak meg főképp, hogy szeretne értelmesen vitatkozni. Bőven több mint egy tömegceleb. Ha rosszul értelmezem Puzsért akkor javítsatok ki kérlek nekem ez jön le belőle.
2020. máj. 1. 00:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Puzsér nem egy egyszerű celeb. Ő egy olyan közszereplő, aki nagyon őszintén megfogalmazza a közéleti, médiaügyi kritikákat, és egyébként nagyon is igaza van sok mindenben. Nagyon értelmes és éleslátású ember, és ő az egyedüli, aki felszólal az egyre mélyebbre süllyedő média ellen. Tisztelem ezt az embert!
2020. máj. 1. 01:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Miért gondolod, hogy meg lenne keseredve. Megkeseredni szerintem a sok sorozatos kudarctól lehet, ha túl magasak valakinek az elvárásai.

De ha Puzsért figyelem nekem nincsen olyan érzésem, hogy mehkeseredett volna. Voltak különböző egészségügyi gondjai, de ennek ellenére nem gondolom, keserű vagy savanyú volna.

2020. máj. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!