Puzsér csak egy celeb. Ti is így látjátok?
Egy celeb aki nézettségre, szenzációra vágyik, felakarja hívni magára a figyelmet. Egy ordibáló, őrjöngő senkiházi.
Nem látják az emberek, hogy ő csak egy báb és egy médiatermék?
Lehet, hogy celeb, de nem az a tipikus magátmutogató, a kamerában játszom magam típus.
Ő az egyetlen normális “celeb” az országban, nem olyan, mint a többi, tehetségtelen, semmitmondó ember. Van tudása, tud gondolkodni, nem a lájkokért csinálja, amit csinál. Ha értenéd miről beszél akkor rájönnél, hogy nem senkiházi. Fura stílusa van, de az országban az egyik legnagyobb vitapartner, minden témában ott van.
A médiatermék az pl. a Majka, Kasza Tibi, Tóth Gabi meg a TV2 + Rtl klub önjelölt celebjei és társai 10-es alatti IQ-val.
Tessék bejelöltem a percet, másodpercet:
Ha az az egyetlen érved ellene, hogy ordibál, akkor olyan nagy baj nincs vele.. :D
Amúgy nem muszáj vele egyetérteni, de szerintem hiteles és őszinte, a mai nyilvánosságban/közéletben ez olyan ritka, mint a fehér holló sajnos. Én sem mindig értek vele egyet, de ezért tisztelem.
Kérdező!
Miért gondolod, hogy meg lenne keseredve. Megkeseredni szerintem a sok sorozatos kudarctól lehet, ha túl magasak valakinek az elvárásai.
De ha Puzsért figyelem nekem nincsen olyan érzésem, hogy mehkeseredett volna. Voltak különböző egészségügyi gondjai, de ennek ellenére nem gondolom, keserű vagy savanyú volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!