Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ellenzékiek most már ne...

Mi ellenzékiek most már ne fizessünk adót? Hiszen kövér elvtárs és gulyás szerint sem vagyunk a magyar nemzet részei.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 11:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a gyk moderátora dolgozik-e, de a kérdező egyik válaszát, amiben csak kötekszik a hozzászólókkal jelentettem:

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2020. ápr. 30. 15:33
 32/40 A kérdező kommentje:
Látom a házmester tempó megvan nálad is. Érthető hogy kövér laci a példaképed.
2020. ápr. 30. 15:34
 33/40 anonim ***** válasza:
21%
Lehet, hogy nálam megvan a házmester tempó, de nálad a kocsmai stílus. Lehet, hogy nekem Kövér László (házelnök) a példaképem, de neked a részeges Gyurcsány.
2020. ápr. 30. 15:39
 34/40 mindentudó99 ***** válasza:
21%
Szerintem fizessétek az adót tovàbbra is. Nincs ezzel gond. Az ellenzeki képviselókre gondolt. Te meg szándekosan kiforgatod a szavait független attól h9gy szokott baromságokat beszépni ő is. Úgy h9gy vigyázz kérdező de az álhírterjesztőket figyelik manapság.
2020. ápr. 30. 15:40
 35/40 A kérdező kommentje:
Az még mindig nem esett le hogyha az ellenzékiek által megválasztott képviselőket alázza valaki azzal azt a 2 és fél millió magyart alázza akik megszavazták őket?
2020. ápr. 30. 15:48
 36/40 anonim ***** válasza:
15:39: ezzel az erővel Sztálin is lehetne a példaképed, ő is körülbelül ezen a szinten nyilvánult meg.
2020. ápr. 30. 16:09
 37/40 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem szó szerint azt jelenti, hogy nem tartanak igényt az ellenzékiek befizetéseire. Így szerintem Gödnek, Budaörs,ben, a pesti belső kerületeknek és az összes ellenzéki nagyvárosnak nem kell adót fizetnie, saját hatáskörben kell intézni mindent. Egyébként szerintem itt lenne az ideje elgondolkodni Budapest kiválásán vagy valamilyen függetlenedésén. A legtöbb adó Pesten képződik és mennyi jár vissza belőle?
2020. ápr. 30. 16:13
 38/40 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ha nem vagyunk a nemzet részei, nem is kell adót fizetni. Ez így logikus. Eleve nekem az rémlik, hogy 1-2 fővárosi kivételtől meg győrtől a jobban élő települések ellenzékiek, szerintem ezek simán megtehetnék, hogy a kiátkozás után egyszerűen nem fizetnek adót. Meg valami olyasmi is rémlik hogy a Fidesz szavazói a legiskolázatlanabbak, akkor ezek fizessenek adót, az értemiség meg ne. Végülis Kövér ezt akarta, érdemes lenne megnézni, igaza van-e.
2020. ápr. 30. 16:19
 39/40 anonim ***** válasza:
54%
Annak a nemzetnek, amit 2002-ben alapított a Fidesz, valóban nem része az ellenzék, az a nemzet azonos a Fidesszel. Az 1100 éves magyar nemzettel csak névazonosság van, a Fidesz teljesen mást ért a nemzeten, mint mi magyarok.
2020. ápr. 30. 16:20
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szeretem mikor a fideszesek dobálóznak a hazárulással. Mikor az ő nagy vezérük cseszi szét a szép országunkat. De persze az ellenzékiek a hazárulók. Gratuálok. Taps Taps
2020. máj. 7. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!