Mi ellenzékiek most már ne fizessünk adót? Hiszen kövér elvtárs és gulyás szerint sem vagyunk a magyar nemzet részei.
Miért? Az a magyar aki bőrfejjel gyűlölködve nékküledet énekel? Vagy az az igaz magyar aki mélyszegény és ezért 2 kiló krumpliért behódol a fidesznek? Vagy a sok oligarcha és stróman?
Aki az európai értékeket tekinti értéknek és nem a gyűlölködést idegengyűlöletet az már egy semmire való aki tűnjön az országból?
Vagy a fidesz most szándékosan lázítja a hangulatot az ellenzéki érzelmű emberek között?
"Miért? Az a magyar aki bőrfejjel gyűlölködve nékküledet énekel?"
verjed a szalmabábot! csak a fejét! nem apád!
szerined apró antal egy kommunsita gyilkos volt? szerinted dobrev klárának nem kéne eltakarodni a politikából?
AKKÓÓ TE NEM VAGY AJORÓPAI!!
"Aki az európai értékeket tekinti értéknek és nem a gyűlölködést idegengyűlöletet az már egy semmire való aki tűnjön az országból?"
Milyen idegengyűlölet? Azért mert valaki nem akar a hazájába melyet évszázadokon keresztül védtek a nagyjaink,és azért küzdöttek,hogy meg maradjon a Magyarság..Nem akar befogadni millió számra bevándorlókat...Azért valaki idegengyűlölő?? Azon túl,hogy imádom a más kultúrát,népeket és semmi bajom pl az Arabokkal,törökökkel,Szírekkel stb...
Nem az az Európai kultúra,hogy nagy DK-s vagy mert az nem Európai szint az csak az EU szintje.! Európa a nemzetállamoké!
És mert szeretem Európát és a benne élő népeket,és fontos az ő identitásuk attól nem leszek idegengyűlölő!
!!én itten esősóóórba európai vagyok!!
te nem vagy európai te fidesznáci vagy!!!
nem mongyad meg hogy ki a magyar!! esősróórba európpaia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!