Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem gáz az hogy...

Fortissima Finguss kérdése:

Szerintetek nem gáz az hogy Magyarország ennyire kiszolgáltatja magát Kínának? Még a maszkokat sem vagyunk képesek elegendőt gyártani?

Figyelt kérdés
Dübörög a gazdaság? Magyarország jobban teljesít?

2020. ápr. 30. 08:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ráadásul megfigyelhető hogy Oroszország tömbösödni kezdett Kínával, Indiával, és a jó öreg Szerbiával...

Ha valakinek kétségei vannak, tessék megtekinteni ezt a videót...A felsorolt országok ott masíroznak a Vörös téren...

Oroszországot embargóval sújtják, mi meg a barátjától akarunk járványmegelőző eszközöket...

2020. ápr. 30. 10:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Lemaradt a videjó, de most pótlom...tessék megtekinteni aztán hazudozni...

https://www.youtube.com/watch?v=d5Y0FykoYbc&t=175s

2020. ápr. 30. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi senki Kínánál kuncsorog maszkért, lélegeztető gépért.

Azért, mert az elmúlt 30 év során pillanatnyilag jó ötletnek tűnt oda szervezni a világtermelés egy nyolcad részét.

Ez most üt vissza.

De, ha jól láttam, maszkgyártó gépeket is vettünk, helyesen.

2020. ápr. 30. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Es te ezt elhiszem h nem vagyunk képesek? Oké h az első heten hoztak be,de utana mindenbol siman mehet a termelés!
2020. ápr. 30. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
21%

Én történetesen saját maszkot használok. Jobb, mint az ismert "kék maszk". Mert olyan anyagot választottam hozzá.

Azt érdemes tudni, hogy sok fokozat van. Egy, ha semmit nem teszünk. Jobb, ha eltakarjuk az arcunkat. Még jobb, ha maszkkal. Ennél is jobb, ha speciális maszkkal. És beöltözhetünk védőruhába is. Mi a különbség? Mondjuk van 100 vírus a környéken. Semmivel van esélyünk mindet benyalni. A második változatban mondjuk 80-et, a harmadikban 60-at, a negyedikben 30-at, végül pedig egyet. Tökéletes védelem nincs. És még az a különbség, az elsőhöz semmit se kell tenni, a másodikhoz gondolni kell egy kendőre, a harmadikért fizetünk egy keveset, a negyedikért sokat, az ötödikben nem tudunk mozogni.

Ami Kínát illeti. Nem szolgáltatja ki Magyarország magát!!! Orbán barátkozik velük, vásárol olcsón, hogy mondhassa, minden van dögivel, a többi pénzt meg zsebre tehesse. Ő szolgáltatja ki az országot a vírusnak. A gyártás macerás. Nem mondjuk neked, hanem Orbánnak. Mi a különbség? Azt mondja a mamelukjának, itt van egymillió forint, vegyél belőle százezer maszkot, mindegy milyen, mindegy honnan. Ezzel részéről a munka befejezve. Vagy azt mondja sok embernek, szervezzétek meg a gyártást, keressetek anyagot, embert, munkaeszközt, gyártassátok le, raktározzátok be. Tudod mennyivel több munka ezt megszervezni, ellenőrizni? És legyen egy rossz. Mindenki azt lihegi, elrontottad. A kínai maszk esetén? Ha mind rossz, azt mondja: tudom én befolyásolni a kínaiakat? Azt veszik a lengyelek meg a németek is. Hát engem is átvertek.

Szóval felejtsd el. Orbán ekkora tortúrát nem vállal. Még a korlátozást is úgy oldja fel, hogy a vendéglős kinyithat. Ha nem nyit mert fél, az ő baja. Ha nyit és fertőz, az ő baja. Orbán nem szereti a bajt (értsd felelősség). Ezt nem tanították meg neki otthon. Hallani is csak mostanában hallotta, hogy van ilyen. Ez az egyetlen, amit nem akar halmozni, meghagy másoknak.

2020. ápr. 30. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!