A pestiek akkor jövő héttől nekiindulnak az országnak, nem veszélyes ez?
Figyelt kérdés
Sokan menekülhetnek majd vidékre, behurcolva a vírust. Meggondolandó az utak lezárása, és a pestiek visszafordítása?2020. ápr. 30. 07:45
11/16 anonim válasza:
Akkor Gyálra. Vecsést meg annektáljuk, mert kell a reptér.
12/16 anonim válasza:
Minden várost lezárnék,se ki se be.Katonákkal,rendőrökkel.Börtönbe hajítanám a lázadókat.Fiatalokat hétvégente közmunkára fognám kötelező jelleggel,szemétszedés,stb.És nem enyhítenék,hanem csak szigorítanék mindenen.
13/16 anonim válasza:
Szerintem át kell alakítani a szlogent: "Budapestiek, maradjatok otthon!"😂😂
14/16 anonim válasza:
Egyrészről megértem, amiért Bp-en nem enyhítenek (bár akkor a többi nagyvárosban meg miért?), másrészről viszont rohadt ideges vagyok és csalódott, mert dolgozni akarok végre, hogy legyen mit ennem jövő hónapban, de úgy néz ki, nem lesz rá lehetőségem.
15/16 anonim válasza:
Pest lesz a Hubej tartomány!XD
Titeket majd 2025ben oldanak fel a vesztegzar alól :D
16/16 anonim válasza:
Fauchi a virus,attól kell megszabadulni! Amerikaban már kampányolnak a rákkeltő valcinak ellen meg a vilagban is! Meg a 5G ellen!!! Azt mondjak 2000 tudomanyos bizonyitek van h lenyomja az immunt hormont idegrendszerre2karos . Az a cél h akkor szrabbul legyenek az emberek es akkor még több ember rohan beoltatni magat a vakcinaval.
Csak itt nalunk van sotetseg az emberek fejeben.
Meg amikor tenni kene akkor csak várják a sukt3galambot a szajukba h majd a kormány megmenti őket.
Rengeteg2a buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!