Szerintetek meglesz a bejutási küszöbe (5%) a Mi Hazánk Mozgalomnak a 2022-es országgyűlési választásokon?
Szerintem lazán meg lesz a bejutási küszöbszázalék, hiszen:
- Mióta a Jobbik beállt az DK-MSZP-XYZ összefogásba, elég erősen lecsökkent a támogatottsága a pártnak a jobboldali, de Fidesz-KDNP-re nem szavazók körében.
- A mozgalom a "se Orbán, se Gyurcsány" mottóval meg tudja szólítani a politikailag inaktívabb szavazókat,
ez az általad emlitett"párt" a fidesz báb pártja.
Aki rájuk szavazna, miért nem az anyapártra(fidesz) szavaz?
Nem világos miért kéne Torockaira szavazni, mikor ott vana fidesz az ilyen agyú embereknek...
Troll Tomi, legalább itt nem trollkodj.
Azt csak a balliberális ellenzék terjeszti a Mi Hazánk Mozgalomról, hogy a Fidesz-KDNP bábja lenne, méghozzá azért, mert mindkét párt nemzeti érzelmű, és nem kér a globalista Brüsszelt kiszolgáló szennypártokból, mint amilyen a Momentum vagy a DK.
Szerintem igen és jól is látod a helyzetet.
Én is jobbikos voltam 2018 ig kb.Most fideszes vagyok,de a Mi Hazánk is nagyon szimpi
Most nem úgy tűnik.
De addigra a Jobbik is az 5%-ot fogja ostromolni, az MSZP tán át de viszi, de se a DK, se Momentummál nincs többlet.
Szóval egy része csapódhat akár a Mi Hazánkhoz, ők most 2+ körül állnak.
Adjon az Isten!
Akarcsak te, en is a 2018-as valasztasokig voltam Jobbik szimpatizans. (2006 oszetol)
Vona lemondasa utan teljesen elindultak a lejton, ami azert mar lathato volt, de naivan biztam bennuk...
De a kerdesedre valaszolva, szerintem kicsi az eselye, mivel jobboldali kormanyunk van. A Jobbiknak konnyu volt erosodnie baloldali kormany alatt, foleg az oszodi beszednek es a rendori tulkapasoknak koszonheto a megerosodese. Latszik, hogy Toroczkai probal visszaterni ide a Mi Hazankkal, es ezzel nincs is baj, csak jelenleg nincs meg a feltetele annak, hogy erosodjon latvanyosan. Szerintem...
Egyebkent en is hezitalok, hogy 2022-ben hova tegyem az x-et. A Fidesz 2015 utan, a migransok hatasara lett szimpatikus, elotte gyuloltem oket, akarcsak a balliberális oldalt. A szargentini jelentesnel volt Orbannak egy mondata az ellenzeknek, ahol kijelentette, hogy a problema az, hogy jobban gyulolik ot, mint amennyire a hazajukat szeretik. Itt indult el bennem az, aminek a vege az lett, hogy a 2019-es EP valasztason a Fideszre szavaztam. Meg most se tartom magam fideszesnek, de nem latok alternativat, barmennyire is szimpatikus a Mi Hazank Mozgalom.
Ja es meg valami. A napokban figyeltem fel a Rajt Mozgalomra. (Radikalis Jobboldaliak Tarsasaga)
Nem tudom, hogy te hallottal-e mar roluk, nekem idaig kimaradt. Amit megtudtam roluk, hogy a 2018-as valasztas utan csalodott jobbikosoknak szantak, viszont a MHM mellett eltorpulnek, ezert inkabb egy amolyan jobboldali ketfarku kutyapartnak tekinthetoek az akcioikkal. Ha nem ismerned oket, nezz utanuk, en jokat nevettem. :)
Engedd meg, hogy a toluk hallott elkoszonest hasznaljam, szerintem zsenialis!
Szebb Jövedelmet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!