Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te jó ötletnek tartod a...

Te jó ötletnek tartod a korlátozások enyhítését, szerinted túl vagyunk már a nehezén?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi de a rendelet is engedi az egyene szabadidos setat es turazast. Budapest belvarosaban volt kb 5 rendor. Na ez aztan a szigoru korlatozas. Amit persze nem banok.
2020. ápr. 29. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Nem érint sok mindenkit a korlátozás, van akinek nem változott az élete, van akinek még javult is.

Nekem például nagyban változott a rossz irányba. Most nekem Pesten se egyetem, se munka, se lakhely. Vidéken unatkozom otthon, még ami lenne lehetőség az is zárva. És ez így szörnyű. Gyakorlatilag amit felepitettem Pesten egyik napról a másikra véget ért. Nekem az segítene ha végre visszaallna minden. A virusrol meg nő comment. Aki kicsit is tisztában van a dolgokkal az tudja hogy ez a gazdaságról szól, a vírus csak ürügy

2020. ápr. 29. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

9: a rendelet az nem ajánlás...pénzbüntetési tétele is van.

Neked nem kellene oktatgatni, ha még a jogszabályt sem láttad.

2020. ápr. 29. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
#13 De valaki simán azt mondhatja, hogy csak sportolni ment vagy bevásárolni vagy akármi. Akkor miért szabnának ki rá pénzbüntetést? Mindenki azt talál ki amit akar, tehát oda megy ahová akar, mert nincsen kijárási tilalom. A nyuggerek vásárlási idejét kell tiszteletben tartani és ennyi.
2020. ápr. 29. 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Amugy nem tudom akit megbuntettek mi a rakot csinalt. Mert nagyon luzernek kell lenni hogy valaki ne tudja szabadidos setaval vagy boltba menessel kimagyarazni magat.
2020. ápr. 29. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Igen, jó ötlet...
2020. ápr. 29. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Azt kell megérteni hogy az enyhítés nem egyenlő az eltörléssel. A legtöbb országban enyhítik, ha nem megy fel a fertőzöttek száma még jobban nem lesz baj.
2020. ápr. 29. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:
19%
Amíg nincs vakcina addig nemhogy nem enyhíteni hanem jelentősen szigorítani kéne. Csak manapság sajnos a pénz meg a haszon mindent felülír. Ilyen lett a világ és ez nagyon elszomorító.
2020. ápr. 29. 13:28
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Mivel szerintem az eddigi intézkedések is eltúlzottak voltak, így igen. Nagyon kellett kapkodnom a részvényvásárlással, hogy még a gazdaság visszaugrása előtt be tudjak tárazni.
2020. ápr. 29. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:

#15: mondjuk 5-6-an bandáztak a parkban, nyomkodva a telefont.

Nyilván nem az egyszem magában lófráló emberkéket fogják kipécézni. (De még azt sem, aki a barátnőjével sétálgat.)

2020. ápr. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!