Miért ilyen rosszak az utak és a járdák Magyarországon?
"2010előtt te is kómában voltál látom"
Nem azért is váltottuk le őket, hogy ne lopják el az útépítésre fordított pénzeket?
Ha valaki romániában, vagy Amerikában járt már, tudja értékelni a mérsékelten jó Magyar utakat.
Egyébként az EU-s pénzeket csak arra lehet felhasználni amire az eu szánja őket, és ha esetleg marad belőle, azt sem lehet másra költeni...
Ez azt jelenti, hogy az Eu ad mondjuk 3millát egy járdára, de a járda 1,5 millából megvan, a maradékot még a járdához tartozó közvilágításra sem lehet költeni, dehát megy a feleslegbe a megmaradt 1,5 milla...
Részben érthető, mert így kevésbé lehet trükközni a pénzel, de akkkor sem egy ideális rendszar.
Végre kiderült, hogy Prüsszel miatt vacakok a magyar utak.
# 12
Azért ez nem teljesen így van. Az EU csak Operatív Programig van beleszólása, ami elégé tág fogalom, például infrastruktúra. Azt már a magyar kormány dönti el, hogy ebből mire mennyit ad. Nem Brüsszelből mondják azt, hogy járda lehet, de közvilágítás már nem, hanem Budapestről.
12-es vagyok egy szóval nem állítottam hogy Brüsszel miatt olyanok a magyar utak.
Csak szóba jöttek az európai támogatások és arra reflektáltam.
A magyar utak azért ilyenek, mert így van a magyar kormány álltal kezelve.
Nincs szügség olyanokat belelátni amiket nem fogalmaztam meg.
Én is Debreceni vagyok ezeket a tényeket csak megerősíteni tudom.
Átszervezték a város közlekedését mondván hogy sok a dugó csúcsforgalomba. most szinte ugyanolyan dugók vannak csak ráadásúl a sok egyirányúsított utca miatt förtelem eljutni Á-ból B-be az utcák egyre gödrösebbek jukacsosabbak a járdák még ennél is rosszabb állapotban vannak. Ha valahol aszfaltoznak az biztos hogy az út nem a csatorna felé lejt és hatalmas vízállások keletkeznek. Én nem is értem hogy ki tervezi ki ellenőrzi és ki kivitelezi ezeket a beruházásokat, minta a holdon járnánk olyan ez a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!