Schmitt Mária megtestesíti a jobboldali kultúrfölényt?
2020. ápr. 29. 10:01
11/21 anonim válasza:
"Schmidt Mária egy önjelölt történész, akinek érdemleges történészi alkotása, kutatási eredménye nincs."
:DDD Schmidt Mária volt aki fogta az SZDSZ-es családi fotóalbumokat, és ráírta, hogy a TERROR HÁZA.
Azóta gyűlölik a bolsik.
12/21 anonim válasza:
Igen mert ő Trendy Szexy és Fency
13/21 anonim válasza:
7: mivel ez tényállítás lenne, bizonyítani kellene.
14/21 anonim válasza:
13: S.M is tényként állítja amit állít és nem egy véleménycikkben. Ráadásul ő felelős politikusként, állítólagos történészként és a Terror Háza igazgatjaként állítja amit állít. Nem írja sehol, hogy ez magánvéleménye.
15/21 anonim válasza:
Schmitt nem jobboldali, maga is kisebbségi családból származik, az apósa ávós volt, a fia és sógornője ultraliberális (és szexuálisan is kisebbségi)... Még ha hivatalosan ez a kisebbség nem is létezik Magyarországon (csak amikor kell nekik valami).
16/21 anonim válasza:
Sajnos a posztja arra jó, hogy az emberek megtapasztalják a fideszes értékrendet. 0 tudás, 0 árnyalt világnézet, 0 korrektség, 0 jóindulat, csak a gonoszság, a tahóság és a felületesség. Sajnos ők ilyenek. Azért akarják lerohasztani az oktatási rendszert még jobban, hogy minél több hozzájuk hasonló fogatlan-büdös-buta sudribunkó legyen az országban.
17/21 anonim válasza:
Schmidt Mária sokkal inkább politikus, mint történész.
De azért érdekes módon a 444 nem ilyen érzékeny, ha más, nem baloldali személyiség kapcsán ír valaki ilyet.
Az én szememben Schmidt Mária és a 444 az egyik kutya, másik eb kategória.
19/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem emlékszem olyanra, hogy pl. az itt gyalázott 444-en ilyesmi vagy közelítőleg ilyen stílusú és inkorrektségű írás megjelent volna. Tele is lett volna vele a fideszsajtó. Nekem sem szimpi a fennhéjázó bennfentes stílusuk, de legalább kultúremberek, akik ismerik a jóízlés határait. Marika meg nem. Pont azt nem értem a Fideszben, hogy simán megtehetnék, hogy a legnagyobb koponyákat vonzák magukhoz a Professzorok Batthyány köre pl. eléggé jobbos, mégis inkább az ilyen fogyi Schmidt Mariskát, Bayert meg a 888-at választják megjelenésül. Lehet hogy ez csak ízlés dolga.
20/21 anonim válasza:
Meg lehet tekinteni, hogy ugyanarról a Rajk Lászlóról mit írt még fél évvel ezelőtt:
Történész a fenéket ez a hölgy, csak egy kitartott kutyája a fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!