Miért él ennyi szűklátókörű az országban?
És még lehetne ezt sorolni. :D
Milyen bakik sorozatát tette..
"Tarlós is meg tehette volna, és ez a kulcsmondat"
Meg is tette, hiszen többet kerestek, mint a 44 tanácsadó Demszky Gábor alatt 2010-ben.
"Egyébként ha már fizetés, Karácsony megemelte a cégvezetők fizetését, azzal nem törődve hogy amúgy mindenkinek csökkentették..."
Egyébként annyira nem izgat. Egyszer sem éltem Budapesten, nem is tervezek.
Ha a Budapest lakosságának inkább olyan emberekre van szükségük, akiknek a vészhelyzet kihirdetést követő 8. napon sikerül összehívni a rábízott védelmi bizottságot, akkor majd megválasztják őket. Én ilyenekre a saját városomba nem biztos, hogy szavaznék.
"De ennyire többet? Egyébként Tarlósnak kevesebb helyettese meg tanácsadója volt, sőt még csökkentette is. Karácsony tartsa most a rekordot. :D"
Amúgy először csökkent aztán elkezdte szépen visszaemelni. Milyen rekordot tart Karácsony?
"Nem elöször növelte, aztán lecsökkentette"
Valóban értelmetlen, mintha majd pont ez lesz a legfontosabb érv egy 5 éves ciklus értékelésénél, ahol amúgy ellenzéket is értékelik. Szóval mindegy milyen alkalmatlan a polgármester, ha az ellenzéke még alkalmatlanabb, lásd Zugló.
De nézd meg ezeket a munkahelyeket. A nyugati multiknak vagyunk összeszerelő üzem, gyakorlatilag a saját gazdaságunk minimális.
Az egészségügy meg úgy rohad, ahogy van! Útálom Gyurcsányi, de amikor ők voltak, ultrahangra bementem reggel időpont nélkül. Tavaly egy epekő miatti ultrahangra három hetet vártam.
Gyurcsány alatt egy MRI, vagy CT vizsgálatra 4-5 hét alatt be lehetett jutni, most négy hónap.
Abból a pénzből, amit elloptak, lehetett volna költeni az egészségügyre, az oktatásra, lehetett volna saját gazdaságot kiépíteni.
De a közpénzekből közbeszerzési eljárás során irreálisan sok ment a haverok zsebébe.
Irreálisak a fejlesztések is. Elég, ha a felcsúti kisvasutat nézed (ami nagyrészt full üresen közlekedik), vagy akár a rengeteg stadiont. OK, a nagy stadionok kellenek, de kis településekre épülnek olyan méretűek, amik soha az életben nem lesznek kihasználva.
Az utak meg... a környékünkön elég sok kerékpárút épült. Egy éven belül elkezdték repedni, miközben közbeszerzés útján horror összegek lettek ráköltve. Ennyiből jó minőségben is lehetett volna. Bár akkor a felét a cimborák nem tudták volna zsebrevágni.
Vagy ott ez az új vasútvonal fejlesztés. Ennek mi értelme. Ebből mi hasznunk van nekünk magyaroknak?
Vagy a mátrai erőmű. Potom pénzért eladtuk Mészárosnak, most meg veszteséggel drágán visszavettük.
Azt meg, hogy lenyúlták a magánnyugdíjpénztári megtakarításokra, soha nem fogom nekik megbocsátani. És akkor még arról volt szó, hogy egyéni számlák lesznek. Valahogy ez is elfelejtődött.
1989-ben a környéken nem volt nagyobb fideszes nálam.
Hidd el nekem, ha az akkori Orbán Viktor elutazhatott volna a jövőbe, és látta volna, hogy az lesz belőle, ami ellen harcolt, a magasba közbe, és aláállna.
Nem, Gyurcsány se lenne jobb. De vannak más alternatívák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!