A magyar politikusok mekkora része pszichopata vagy szociopata?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén kicsit keverem a két fogalmat, de elgondolkoztam, hogy a politikusaink közól vajon kik azok akik besorolhatók valamelyik kategóriába. Orbán vajon igen? Kik azok akik mutattak egyértelmű jeleket valamelyikre?2020. ápr. 28. 21:12
1/9 anonim válasza:
Ezt nehéz megmondani, még folynak a számítások a színfalak mögött. De becslést az tudunk mondani, körülbelül 68 %, ismételten kiemelném hogy ez csak egy durva becslés!
4/9 anonim válasza:
Valamekkora.
Ennél pontosabb infót nem kaphatsz, mivel maximum azokat fogják pszichopatázni a birkák, akik nekik nem szimpatikusak. De az egyéni véleményük nyilvánvalóan nem egy pszichológiai szakvélemény.
5/9 anonim válasza:
A számítások továbbra is folynak, de nagyon időigényes. Köszönjük a turemeteket!
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc egyik sem, mivel önként lemondott a hatalomról és megbánást is tanúsított.
8/9 anonim válasza:
Polemizálnék a 3-as számításával.
Szociopata ritka szerintem. De szerintem a világ összes politikusa (100%) neurotikus, mert akkora stressz van rajtuk, hogy nem lehet elviselni. Pápua Új-Guineában talán adódhat 1-2 üdítő kivétel, akinek a gyomrát nem fekszi meg ez az egész.
9/9 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy Magyarországon nem kell a képviselőséghez elmeorvosi vizsgálat.
Ha kellene, kiürülne a parlament, és nem lehetne kormányt sem alakítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!