Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaznál, ha...

Melyik pártra szavaznál, ha ma lennének a választások?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon határozottan egy egyértelműen a DK-ra
2020. ápr. 28. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Se fidesz mutyi spanokkal,de vörös baloldal Ferivel...

-Mi hazánk Mozgalom.-

2020. ápr. 28. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Kétfarkú kutyák
2020. ápr. 28. 17:26
 14/20 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
29%
Attól függ kik indulnának és milyen programmal. Ha minden ugyanúgy lenne, mint 2018-ban, akkor értelemszerűen ugyanarra, mint 2018-ban.
2020. ápr. 28. 17:28
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
MKKP, ha nem áll össze az ellenzékkel. Ha összeáll, akkor érvénytelenül voksolnék, mert a Fideszt elvből nem támogatom a politikai stílusuk, és a mutyik miatt, az ellenzéket pedig teljesen alkalmatlan koloncmaffiának látom.
2020. ápr. 28. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
A Kétfarkú Kutyapártra.
2020. ápr. 28. 17:37
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
Hazafi vagyok úgyhogy Fidesz. Annyian lepontozzátok a Fideszt miközben rájuk megy a legtöbb voks nem ok nélkül, ők a legjobbak, itt összegyűlik a libsi csürhe.
2020. ápr. 28. 17:38
 18/20 anonim ***** válasza:
26%

Ugye tudod, hogy a GYK-n folytatott felmérések nem érnek semmit? A fideszesek többsége ilyenkor dolgozik, főleg sok szabadidővel rendelkező fiatalokat és nyugdíjasok válaszát olvashatod.

Ami engem illet a Fideszre vagy a Mi Hazánkra. Mióta létezik a Jobbik, a Jobbikra szavaztam mindig, de a mostani útjukon nem tudom őket követni. A Fidesz mond jókat, de számomra nem elég radikálisok. A Mi Hazánk sok hülyeséget összehord, de az a tábor ahová 14 éves korom óta tartózom.

2020. ápr. 28. 17:45
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

#17: Én felpontoztalak (#18 vagyok). Hozzáfűzésül a korábbi hozzászólásomhoz:

Azonos oldalon lévő pártok között létezik átjárás, így van ez a baloldali pártok között, így volt a Fidesz és a Jobbik között (amíg a Jobbik jobboldali volt), és valószínűleg így lesz a Fidesz és a Mi Hazánk között is.

Sok mindentől függ az, hogy melyik pártra szavaznék:

1. A Mi Hazánk hajlandó volna-e koalíciót kötni a Fidesszel, ha a Fidesznek nem lenne meg a 2/3-a?

2. A Fidesznek meglesz-e a 2/3-a, ha én a Mi Hazánkra szavazok?

3. A Mi Hazánk megmarad-e azon az úton amin elindult? A MIÉP és a Jobbik után erősen figyelem őket. Amíg Toroczkai vezeti a pártot, erre látok garanciát (évek óta mindig éppen azt mondja), eddig csak egy hibát követett el (amikor kiment tüncikézni Gyurcsány Flettóval) azután, hogy a Fidesz 2/3-t nyert 2018-ban.

2020. ápr. 28. 17:50
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
A Fideszre vagy a Mi Hazánkra.
2020. ápr. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!