Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az hogy 3 hónapon belül...

Igaz az hogy 3 hónapon belül mindenkinek lesz munkája?

Figyelt kérdés

Rengeteg munkahely mehetett végleg csődbe. Meg sok helyen leépítés volt, ahol egy ideig nem fognak új embereket felvenni. Ebből az következik hogy hiába indul újra a gazdaság sok embernek nem lesz munkája. És mire létrehoznak annyi munkahelyet ahhoz sok idő kell. Főleg hogy eddig sem volt könnyű munkát találni. Én fél éve vagyok munkanélküli de nem azért mert lusta vagyok hanem nem lehet rendes munkahelyet találni. Csak olyat ahol nem jelentenek be, a fizetés meg nagy 0.

Nehezen hiszem hogy ilyen rövid időn belül mindenkinek lesz munkája. Meg szerintem el van sietve ez az újraindítás.

Ti hisztek ebben?

2020. ápr. 28. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Megint csak maszatolnak a statisztikával. tegyük fel egy rendezvényszervező elvesztette a munkáját, majd felajánlanak neki egy 2 órás utcaseprői közmunkát, mire ő azt mondja hogy kösz nem.

Én nem várom, hogy mindenkinek munkát adjon az állam, nonszensz is lenne és nem is ez a dolgok, csak akkor ne manipulálják az embereket, már nagyon elég belőle! Meg lehet nézni a német mintát vagy csak az osztrákot, semmi mást nem kellene tenni, csak követni! Ha stadionra meg a botlábú focistákra van pénz, akkor erre is bőven lenne.

2020. ápr. 28. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, Orbán Viktor is megmondta a reklámba a tubon
2020. ápr. 28. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

#11, sajnos pont hogy elmegy stadionra, botlábú focistára

mert a csútinak ez a hobbija

milyen jó hogy nem az atomtengeralattjárókért rajong

2020. ápr. 28. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Vasut modellezèst szereti.
2020. ápr. 28. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
15:39: akkor megvan a magyarázat a Budapest-Belgrád vasútra. Elképesztő összefüggésekre derül fény!
2020. ápr. 28. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Ingyenpénz nem lesz, de ingyenmunka attól még lehet. Azt simán megoldják.
2020. ápr. 30. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!