Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek hozzátok szólna a...

Fideszesek hozzátok szólna a kérdésem! Miért szavazatok a Fideszre még mindig? Miért hisztek még Orbánnak?

Figyelt kérdés

Rengeteg embert dobat az utcára!

Szegény éhen hal.

Hajléktalan megfagy!

Forint a béka segge alatt van.

Több ezer ember hal meg évente csak azért mert az egészségügy nullán van

Magyarok bérének átvállalását nem teszi

Most járvány közepén, magyar lakosságnak nem biztosít védőfelszerelést inkább szétosztja különböző országok számára!

Nem rendeli el az országban a tesztelést.

Lehetne még sorolni.!

Brüsszel, Soros és a migransok nem valós vészhelyzetek!Csak hülyiti vele akit tud!

Nyomor valós vészhelyzet lenne azzal meg nem tud mit kezdeni!

2020. ápr. 27. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező

Kinek higygek? Neked meg a hozzád hasonlóknak akik a valóságot nem evszik észre maguk körül és hazudnak reggel, éjjel meg este - mint te is itt ebben a kérdésben?

"Rengeteg embert dobat az utcára!"

Senkit nem dobattak az utcára.

"Szegény éhen hal."

Mi köze ehhez Orbánéknak? Vannak önkormányzatok, segélyszervezetek, államilag finanszírozott hivatalok, szervezetek stb. Aki nem fordul hozzájuk az így járt.

"Hajléktalan megfagy!"

Aha. A hajléktalanszállókon? Ahol soha nem volt az utóbbi években olyan hogy valaki ne kapott volna helyet?

"Forint a béka segge alatt van."

Kit érdekel. Te forintban kapod a fizetésed és abban is vásárolsz. Ne vegyél külföldi terméket, vegyél magyart és akkor észre sem veszed!

"Több ezer ember hal meg évente csak azért mert az egészségügy nullán van"

Miért hazudsz?

"Magyarok bérének átvállalását nem teszi"

Megint hazugság. Párom cégénél is m közölték az emberekkel hogy kinek mennyit fizet a cég és mennyit tesz hozzá az állam.

"Most járvány közepén, magyar lakosságnak nem biztosít védőfelszerelést inkább szétosztja különböző országok számára!"

A lakosság elballag a gyógyszertárba és megveszi a szükséges védőfelszerelést magának. Vagy rákattint a neten a millió hirdetés egyikére és megrendeli magának, majd kifizeti. Magyarország addig nem adott sehová amíg itt nem volt belőle elegendő. Most már annyi van, hogy lazán lehet belőle másnak is adni. Majd 2 hét múlva meg azzal lesz bajod, hogy minek vett az állam annyi felszerelést, csak ott rohad a raktárban - pedig adhatott volna belőle másoknak is.

"Nem rendeli el az országban a tesztelést."

dehogynem. Mindig is van drogtesztelés, alkoholtesztelés, az érettségin is lesznek tesztek - hivatalosan elrendelve. Egyéb bajod?

"Brüsszel, Soros és a migransok nem valós vészhelyzetek!Csak hülyíti vele akit tud!"Csak mert egyszerre vagy a három majom aki befogja a szemét, fülét meg a száját, attól még a valóság valóság marad - csak te nem veszel róla tudomást.

Hülye is vagy meg hazudsz is. Nekem meg azt kellene elhinnem, hogy azok kormányoznának jobban akiket te szeretnél? Tényleg jól lehet rajtatok szórakozni.

2020. ápr. 27. 15:10
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Tudod kedves kérdező, te most leírtál egy két "kiragadott" negatívumot, amelyek közül egyrészt több nem is a fideszhez ( vagy bármilyen kormányhoz) köthető, de az a legnagyobb baj, hogy nem tudom, hogy miért nem írtad le azt a rengeteg pozitívumot, ami az elmúlt 10 év alatt történt... én most csak címszavakban mondok neked néhányat: a munkanélküliség, reáljövedelem, devizahitelek csapdája, infláció, alapkamat, külföldi tőke beáramlása, stb.

Na , ezek 2002 és 2010 között nagyjából pont ellenkező módon zajlottak, úgyhogy ezért szavaztam a Fideszre, és azóta is ezért szavazok a Fideszre!

2020. ápr. 27. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező Merikából is hozhatok negatív pédákat. Akkor ha meghal 1000 amerikai mert nincs mit enniük akkor Trump egy szar alak? Tényleg szar a Fidesz de nem lehet olyan kormányt létrehozni ahol mindenkinek jó és kánaán.
2020. ápr. 27. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező,

az állításaidnak egy része légből kapott, a többi pedig nem egészen úgy van. Felsoroltál néhány állítást, de pozitívumokat egyet sem, pedig van belőlük jó néhány.

Emellett, ha nem is ismerném a pozitívumokat, épp elegendő volna megnéznem, hogy milyen az ellenzék: a disznó ólat se bíznám rájuk, nemhogy az ország irányítását.

Ellenzéki oldalon olyan pártok vannak, amelyek teli vannak Tordai Bencékkel, Jakab Péterekkel, Szabó Tímeákkal, Gyurcsány Ferencekkel, Bangóné Borbély Ildikókkal, Vadai Ágnesekkel, Márki Zay Péterekkel, Fegyőrökkel. Nekem ez a néhány név pont elég, hogy a Fideszre szavazzak legközelebb is.

2020. ápr. 27. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Gazdasági teljesítmény.

Munkanélküliség,jegybanki alapkamat stb

2020. ápr. 27. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

"Rengeteg embert dobat az utcára!"

Nem tudom, tudod-e, de a kormányra kerülése után a fidesz alkotta meg a kilakoltatási moratóriumot. A baloldali kormányok alatt a bank bármikor kitehette a lakásból az embert, akár December közepén a -20 fokban is. Most, a járvány alatt is teljesen kilakoltatási moratórium van, tehát senkit nem tehetnek ki a lakásából. Sőt, még az albérletet se kell fizetnie az embernek. Szóval nem tudom, miről beszélsz.

"Szegény éhen hal."

Senki nem hal éhen. Nem is lehet másról hallani, csak hogy ilyen élelmiszer csomagot osztogatnak, olyan élelmiszer csomagot osztogatnak, így segítenek, úgy segítenek. Aki tényleg bajban van, az valahonnan mindenképp kap segítséget.

"Hajléktalan megfagy!"

Nem fagy meg senki. Bárki elmehet a hajléktalanszállóra.

"Forint a béka segge alatt van."

A forint gyengülése nem feltétlenül rossz. Nyilván van egy határ, amíg nem kéne elmenni, de már az MNB már tett is lépéseket a forint további gyengülésének megelőzése érdekében. Azóta vissza is pattant az ár. Egyébként Orbán gazdaság politikájának semmi köze a forint árfolyamához. Nem tudom, tudtad-e, de még az Európai biztosság is elismerte a magyar gazdaság ütőképességét.

"Több ezer ember hal meg évente csak azért mert az egészségügy nullán van"

Nincs az egészségügy a nullán. Csak visszamondod a hazugságot, amit az indexen-444-en olvastál. Én nem rég voltam a kórházban, és semmi baj nincs a kórházakkal, az egészségüggyel.

"Magyarok bérének átvállalását nem teszi"

Mégis miből tenné? Vegyen fel hitelt, hogy örökre eladósodjunk az IMF-nek? Románia ezt tette. Helyette előrelátón politizál, és nem szórja eszetlenül a pénzt. Ennek eredményeképpen pedig egyes elemzők szerint Magyarország jöhet ki a legjobban a járvány okozta válságból az Unióban. Kifejezetten jó, hogy nem osztogatja a pénzt. Egyébként pedig hazugság, amit írsz, mert valamilyen szinten átvállalta a béreket.

"Most járvány közepén, magyar lakosságnak nem biztosít védőfelszerelést inkább szétosztja különböző országok számára!"

Ez is egy hazugság.

"Nem rendeli el az országban a tesztelést."

De el van rendelve a tesztelés. Ez is egy hazugság.

2020. ápr. 27. 17:01
 17/17 anonim válasza:
0%
Azt gondolom, ameddig a magyar ember magyar mentalitással él, addig a jó Isten se tudja jobbá tenni ezt a hazát. A Fidesz ehhez csak ráadás, hogy fokozza a szenvedést :)
2020. máj. 25. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!