Te feljebb raknád a felnőtté válás évszamát?
"Nem lehet teljes mértékben megszüntetni az ilyen kockázatokat, de lehet enyhíteni, hogy valakinek nem lesz munkája pl. Vagyis hogy legyen"
Ezzel az elvvel csak az a baj, hogy van túl sok munkaerő is és elképzelhető, hogy pár éven belül az lesz, ha évente nagy számba érkeznek ugyanolyan szakmából a munkaerőpiacra.
Szerintem is fentebb kellene rakni.
Rengeteg kérdést lehet olvasni,ahol még a gimis gyerek attól fél,hogy kirakják otthonról.
18 éves az még gyerek,attól,hogy ivarérett a felnőttség semmilyen más jele nem mondható el róla.
Vannak,akik 19 évesen érettségiznek,mert késtek egy évet,de a proli szülei már b-sznák ki az utcára.
Jesszus tolni meg az iskolat.
Az utolso evben a baratnommel mar majdnem elkuldtunk mindenkit a picaaba, mert akkora feleslegesnek tartottuk az egeszet, pedig kituno tanulok voltunk.
Igazi idovesztegetes az a 12 ev.
Inkabb lazabban engednek a magantanuloskodast - de nem szeretik, mert az iskolanak kiesett penz.
Talan ha a ott zarovizsgazo diakok alapjan kapnak a penzt jobb lenne.
Na meg Angliaban, USA-ban pl. targyat valaszt az utolso 2 evre mit akar tanulni az ember.
Nem enek-zenevel meg rajzzal baxza az idot feleslegesen, ha nem ebbe az iranyba megy.
Nekem kinlodas volt ez is 18 evesen ott ulni a padban, mert “kell”
Teljesen felnottnek kb. 25-27 evesen ereztem magamat, de ha meg 20 evesen is gimnaziumban lettem volna mert kesobb kezdodik a suli, hat vazeg elszall az agyam.
Mellekesen, aki 12 ev alatt nem tanult, az 14 ev alatt se fog tanulni.
Sot sanszosabb, hogy beleun az egeszbe.
Megis milyen hasznos tudast ad a gimnazium?
Az irodalommal megutaltatjak az olvasast is. Talan a Szigeti veszedelem
omagyar szovege helyett lehetett volna valami modernebbet olvasni, Sherlock Holmes talan jobban felkeltette volna a diakok erdeklodeset.
A koltoi eletrajzokkal soha eletemben nem csinaltam semmit.
A thermopulai csata es tarsai is felesleges tudast adtak.
Erettsegire vettem egy szuper kis pici osszefoglalo konyvet: tortenelem robiden tomoren es azt neztem at a 4 hatalmas Szaray konyv helyett.
Kozben az emberek nem tudnak:
OLVASNI - ertoolvasni legfokepp
SZAMOLNI - total retard Facebook feladatokon buknak el
IRNI - van aki teljesen ugy ir, ahogy beszel
a VITAKULTURANK 0: ha eszmecseret folytatsz barmilyen magyarral a 2. kommentjeben, de neha a legelsot is egy csodas ad hominem-mel kezd, a szalmabab ervelesrol mar nem is beszelve. Agyverzes. Es sose ismernek el, meg ha rajossz, hogy rajott, hogy hulyeseget mondott, sose irna, hogy jaj, igazad van, erre nem gondoltam! Erdekes informacio.
Egyszeruen a nekem igazam legyen akkor nyerek felfogas el.
Nem az, hogy jaj, ma is tanultam valamit, nyertem vele.
Es az eletben hasznos keszsegelre meg ki se tertem.
Pl. fozes, barkacsolas, adozas, vallalkozasi formak, posta, szamlak, TB es tarsai hivatalos ugyintezesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!