Vajon a társadalmunk melyik csoportjaihoz tartoznak azok az emberek, akik szinte a járvány vele járó racionalitásán túl szinte élvezik a "maradjotthon" állapotot?
9-es! nem tudom kikkel találkoztál, ezt hidd el, minél alacsonyabb végzettségű valaki, annál többet megy, azt szoktam mondani, hogy nézd meg, ki mennyit van otthon, abból megtudod mennyire művelt. Józan ésszel is végig lehet gondolni, ki foglalja el könnyebben egyedül otthon magát? Az, aki se könyvet nem olvas, se idegen nyelvet nem beszél vagy az, aki igen. Elég egyértelmű a válasz, egy "prolit" -bocs a kifejezésért- az őrületbe lehet kergetni, ha nem mehet el cimborázni, rendezvényre, vagy éppen kocsmába, mert nem tud mit csinálni. Az, hogy most megnézi a film+-on harmincadjára ugyanazt a filmet, az még nekik is unalmas.
De valószínűleg úgysem hiszed el, mert te nem ezt tapasztaltad, szóval kár magyaráznom, egy biztos, nekem az összes kórosan otthonülős ismerősöm minimum szakmával rendelkezik, de inkább diplomával és legalább egy de inkább két idegennyelvet bír elég jól. őket lerakod a youtube elé elvan három hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!