Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Május 3-a után akkor tényleg...

Árokpart kérdése:

Május 3-a után akkor tényleg valamelyest vége lesz ennek a vírusos rémálomnak?

Figyelt kérdés
Van rá esély, hogy fokozatosan na persze nem azonnal de teszem azt június közepére már olyan lesz már az élet ugye mint máskor. Nagyon jó lenne, mert szerintem nem vagyok egyedül vele akit a bolondulás kerülget lassan emiatt. Újra jó lenne más hírt is hallani a TV-ben, az embereknek az életét intézni, teljes életet élni újra sokan legyenek a strandokon, legyenek falunapok, koncertek, misék, mindenki vissza tudjon menni a munkahelyére és a szakrendelések is újra indulhassanak. Végre itt a világhálón meg a közösségi oldalakon is újra vidám posztokat posztolnának végre, meg a hagyományos trollkodások lennének újra. Viszont sajnos úgy látom, hogy nagyon sok embernek mintha nem is hiányozna már az a rendes normális megszokott élet mint ami a járvány előtt volt, de miért van ez vajon?
2020. ápr. 25. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Figyu, öcsém! Én nem bulizok, egész nap itthon vagyok, szinte csak vásárolni mozdulok ki. Csak leírtam a véleményemet azokról az emberekről, akik láthatólag örülnek a jelnlegi helyzetnek, és remélik, hogy minél tovább tart.
2020. ápr. 26. 14:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Aki lebutázott egyébként nem veszem magamra és meg sem sértődöm legyek az, ha ez így jó, viszont szerintem az emberek nagy többsége már nagyon vágyik a régi életére és ha ez rövid időn belül ne adatik meg ,egészen biztos vagyok benne, hogy lesznek tüntetések a Parlament előtt és több mint valószínű, hogy a nemzet fog kimenni és nem pár diák. Nem hinném, hogy más örülne ha nem mehetne le nyáron a strandra, nem mehetne kirándulni egyszerűen élni. Szerintem direkt írják sokan azt, hogy ez ami most van ez jó pedig szerintem nekik sem jó, csak jobban érzik tőle magukat ha állandóan az otthon maradást hangoztatják.
2020. ápr. 26. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Éld az életed, én is azt teszem. Akik otthon ragadnak azok a buták.
2020. ápr. 26. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,szerinted mikor lesz vége?

Amíg a virus fertoz es nem fertőzött meg mindenkit addig tart a veszély akkor is ha a kormany azt mondja h minden oké! Vagy szerinted hogy állna meg a virus magatol? Gondolkodjal már!

Van aki az életéért küzd,van aki a szemetben kotoraszik étel utan,van aki retteg h kilakoltatjak.Nehogy már most az legyen a legnagyobb problema h nem tudunk strandra menni.

Figyelj ilyen helyzetben inkabb mkndnekinek azon kéne lenni h hogy oldja meg a problemat nemcsak varja a szajaba a sült galambot h. Aminiszterek2majd mindent megoldanak. Hát nem fognak!

2020. ápr. 26. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Vagy másik verzió leoltanak megkapod a chipped mint a marhak.

A védőoltás meg karos autizmust rakot okozhat...

2020. ápr. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!